Tuorein sisältö

Upean rantakuvan saattelemana Martina Aitolehti valmistautuu lanseeraamaan oman treenivaatemallistonsa

08.05.2019 klo 21.15 | Luettu: 664 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Martina Aitolehti on palannut Suomeen parin viikon Espanjan reissultaan. Espanjassa ohjelmassa oli treenileiriä ja Ironman-kisan puolikas.

Upean rantakuvan saattelemana Martina valmistautuu lanseeraamaan oman treenivaatemallistonsa, Yvette X Martina.

"Keskiviikkona (15.5 ) treenataan ja juhlitaan mun ensimmäistä omaa #yvettexmartina treenivaatemallistoa".

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

HERE WE GO LADYS!! Ens keskiviikkona 15.5 on mulle iso päivä. Silloin nimittäin lanseerataan mun ensimmäinen oma treenivaate ja uikkari mallisto YVETTE x MARTINA ?? . . . Mallistoa juhlistetaan ilmaisten treenien, muotinäytöksen ja luennon merkeissä tietysti mun johdolla. Päivän aikana voi myös shoppailla uuden malliston upeita treenivaatteita ja ihania uikkareita ???? Päivän juontaa @eerikainenesko ja @ohmygoodness.fi on paikan päällä myymässä terveellisiä ja maistuvia hyvän olon herkkuja. Päivän ohjelma: klo 12.15 Bodyweight training 45 min klo 13.00 Muotinäytös klo 14.00 Hyvinvointiluento klo 15.30 Strong Core 30 min paikka: SUVILAHTI , Rakennus 1 ( kattilahalli ) . . . Illalla sitten kävellään punaista mattoa pitkin VIP -tilaisuuteen, missä koko mallisto esitellään upean muotinäytöksen ja kuohuvan merkeissä. Nyt haluankin arpoa 20 paikkaa illan VIP -tilaisuuteen! Kerro mulle miksi mun pitäis valita just sut yhdeksi illan hurmaavista vieraista? Onnea matkaan ! #yvettexmartina #daretobe #oneansonly

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisuNäytä tämä julkaisu Instagramissa.

Ens keskiviikkona (15.5 ) treenataan ja juhlitaan mun ensimmäistä omaa #yvettexmartina treenivaatemallistoa ! Tervetuloa seuraamaan näytöstä, shoppailemaan ja treenaamaan mun kanssa ILMAISEKSI . . . . Päivän ohjelma: klo 12.15 Bodyweight training 45 min klo 13.00 Muotinäytös klo 14.00 Hyvinvointiluento klo 15.30 Strong Core 30 min Paikka: SUVILAHTI rakennus 1 ( Kattilahalli ) . . . . @ohmygoodness.fi pitää huolen että saatavilla terveellistä välipalaa ???? Paljon myös kyselette mistä tuotteita voi ostaa? Mm. @stockmanncom @mwebstorefi ja tietty www.yvette.fi . Nähdään ens viikolla ?????? ( .p.s. Kuvan setti on malliston yks mun lemppari seteistä. Kivan ulkonäön lisäksi materiaali ja istuvuus on täydellinen )

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisuNäytä tämä julkaisu Instagramissa.

YVETTE x MARTINA ???? VIP-ARVONTA? Juhlimme Yvette x Martina -malliston lanseerausta upealla VIP-illalla 15.5. klo 18 alkaen. ???? Haluaisitko tulla juhlimaan kanssamme? Ota tilit @yvette.fi ja @martinaaitolehtiofficial seurantaan ja kerro, kenet ottaisit mukaan avecina. Arvomme 5 onnekkaalle osallistumisen VIP-iltaan avecin kanssa. Osallistumisaikaa 10.5. asti. ????????????? Illan ohjelmassa upea muotinäytös, kuohuvaa, pientä purtavaa ja musiikkia. Ja tietysti huippuseuraa. Tämän huikean illan juontaa radiopersoona Esko Eerikäinen. VIP-iltaa vietetään SUVILAHTI, Voimalaitos, Rakennus 1 (Kattilahalli) (Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki) ? #yvettefi #treenivaatteet #yvettexmartina #oneandonly #daretobe #arvonta #lanseeraus? Facebook/Instagram ei ole osallisena arvonnassa.

Henkilön Yvette Finland (@yvette.fi) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< HBO:n Watchmen jatka... Renny Harlinin Cliff... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova