Tuorein sisältö

Renny Harlinin Cliffhangerista tehdään naisten versio

09.05.2019 klo 05.00 | Luettu: 2433 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Taideohjaaja Ana Lily Amirpour ohjaa naisten version Renny Harlinin Cliffhangerista, jota tähditti Sylvester Stallone. Fast & Furious -tuottaja Neal H. Moritz on tahtonut kierrättää Cliffhangerin jo jonkin aikaa siten, että nainen on kameran takana ja edessä.

Naispääosanesittäjää etsitään. Pienestä mutta tärkeästä roolista neuvotellaan Jason Momoan kanssa: hän näytteli kannibaalia Amirpourin The Bad Batchissa. Amirpour tunnetaan myös elokuvasta A Girl Walks Home Alone at Night, joka on "ensimmäinen iranilainen vampyyrilänkkäri" ainakin kujeilevan mainoslauseen mukaan.

Naisten Cliffhanger tehdään vastaavalla budjetilla kuin alkuperäinen. Amirpour tunnetaan oudoista tyylivalinnoista, mutta nyt hänellä on mielessä hahmovetoinen ja adrenaliinipitoinen toimintaelokuva ja selviytymisjännäri, joka tavoittelee aitoa pelkoa. Suunnitelmana on aloittaa kuvaukset keväällä 2020.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Upean rantakuvan saa... Michael Monroe suunt... >

Keskustelut (4 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.05.2019 klo 06.33 4 tykkää tästä

Jo pelkkä "Taideohjaaja"-maininta varmaan saa monella karvat nousemaan. Varmaan menee samaan "en taida katsoa ikinä" -sarjaan kuin naisten haamujengi. Laskuvarjossa on varmaan lippuna sateenkaari.

editoin: sateenakaari -> sateenkaari
Muokannut: LateHuominen 09.05.2019 klo 07.30 lainaa
hfodbdkddjs

09.05.2019 klo 08.52 1 tykkää tästä

onneks tvsta tulee edelleen syltyn versio uswita kertoja vuodessa mut taa tullaan nayttamaan maks kerran kahdessa vuodessa. voi ol et ekan esityksen jalkeen ei tu enaa koskaan.
naistem leffoissa mitaan vikaa mut naa perkeleen remaket. teatterissa ymmartaa et trhdaan samaa juttua eri nayttelijoilla koska muuten esitysta ei nae enaa koskaan mut leffoissa vois hyvinnsanoo et cliffhanger tehty se siita
lainaa
apetin

09.05.2019 klo 13.01 1 tykkää tästä

LateHuominen kirjoitti:
Jo pelkkä "Taideohjaaja"-maininta varmaan saa monella karvat nousemaan. Varmaan menee samaan "en taida katsoa ikinä" -sarjaan kuin naisten haamujengi. Laskuvarjossa on varmaan lippuna sateenkaari.

editoin: sateenakaari -> sateenkaari


Naisten Haamujengi oli tottakai täysin eriasia kuin alkuperäinen, mutta ihan pätevää rahalla tehtyä viihdettä kumminkin. Ei missään nimessä huonoin elokuva mikä on tarjolla, mutta löysätään sitä pipoa ja otetaan haamujengi fanipaita pois ennen elokuvan katselua.
lainaa
Eero-Teero

10.05.2019 klo 12.23 1 tykkää tästä

99% tästäkin uutisesta loukkaantuneista tuskin edes kummemmin välittivät alkp. Cliffhangerista ja nytkin karvat nousi, koska ei pelkkä "tavallinen" remake vaan naistenversio.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova