Tuorein sisältö

Mortal Kombat 11 on hitti - on viimein uuden leffan aika

14.05.2019 klo 17.17 | Luettu: 2546 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi Mortal Kombat -leffa on ollut suunnitteilla karkeasti sanoen 20 vuotta. Pelisarjan viimeisimmät kolme osaa ovat myyneet hyvin, saaneet aiempaa enemmän kiitosta vakaviltakin pelaajilta ja ne on tehty sen jälkeen, kun leffastudio Warner Bros. osti pelin tekijät, joten viime vuosina elokuvajuorut ovat olleet uskottavalla pohjalla.

Ja nyt esituotanto on vihdoin alkamassa Etelä-Australiassa. Kyseessä on isoin studiotuotanto paikallisessa historiassa.

Tuottajiin lukeutuu Saw- ja The Conjuring -sarjojen isä James Wan. Ohjaaja ja kirjoittaja ovat elokuvan ensikertalaisia, mutta Simon McQuoid on kokenut mainosohjaaja ja kirjoittaja Greg Russo on päästetty työstämään myös seuraavaa Resident Evil -leffaa ja muuta tulevaa, joten ei kumpaakaan kadulta löydetty.

Siitä riittää juoruja, mitä leffassa tapahtuu. Ensimmäisen pelin hahmot ovat todennäköisesti mukana. Russo on vihjannut, että hänellä on suunnitelmia nuorelle Sub-Zerolle, mutta ensimmäisessä elokuvassa esiintyy isoveli, joten leffa lienee peleille uskollinen. Eksoottisemmista hahmoista Kabal on mukana ainakin käsikirjoituksen jossakin versiossa Russon mukaan.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pahatar Angelina Jol... Seuraava Star Wars -... >

Keskustelut (1 viestiä)

KalifoniaJani

15.05.2019 klo 20.28

Mortal Kombatteja on siis 11 kpl, originaali elokuvassa sanottiin että 9 kamppailua oli ihmiskunta hävinnyt aina joka sukupolvi. Kymmenellä kerralla voitettiin shang tsung lopussa Ja ihmiskunta voitti ja saa jatkaa eloaan. Tästä helpottuneena en osta uusinta mortal kombattia, enkä katso, koska maailma on jo pelastettu :D :D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova