Tuorein sisältö

Westworldin kolmas kausi on jotakin ihan muuta: ensimmäinen traileri

20.05.2019 klo 19.05 | Luettu: 1412 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Westworldin ylistetty ensimmäinen kausi ei paljastanut, minkälainen tulevaisuuden maailma tarkalleen ottaen odottaa robottipuiston ulkopuolella. Mielipiteet jakanut toinen kausi ei käsitellyt mysteerinä arkitodellisuuden luonnetta, mutta se jäi avoimeksi, mitä sarja aikoo tehdä, kun puisto on jätetty taakse ja muutamat kaunaiset ja eloonjäämisestään kiinnostuneet robotit elävät keskuudessamme.

Kolmannen kauden ensimmäinen traileri lähtee avaamaan tilannetta täysin uuden näkökulman keinoin: Breaking Bad -tähti Aaron Paul näyttelee näennäisesti tavallista duunaria, joka törmää robottisankareiden kuvioihin. Westworld jatkuu ensi vuonna, mutta tarkkaa päivää ei ole paljastettu.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eglantilainen proge-... Aura Festin nimet se... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

20.05.2019 klo 21.35 1 tykkää tästä

Roskaa. Sarja hukkasi aivan täydellisesti ensimmäisen kauden palikat ja tuossa ei ollut mitään muuta enää jäljellä kuin viimeisen leikkauksen hahmo. Olin ensimmäisen kauden fani ja toinenkin latasi todella mehuisasti palikoita kohdilleen hukatun niistä jokaisen loppuratkaisussaan. Tämä oli täydellinen rimanalitus. Voin olla väärässäkin, mutta kovaa on kilpailu. Saa nähdä viitsiikö edes yrittää...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova