Tuorein sisältö

Russell Crowe ja Tom Cruise kohtaavat Muumion

04.05.2016 klo 22.31 | Luettu: 3254 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Russell Crowe on liittymässä ensi vuonna valmistuvaan Muumio-elokuvaan. Mukana ovat jo Tom Cruise ja Sofia Boutella, joka näyttelee muumiota.

Crowen on määrä näytellä "Jekyllin kaltaista" hahmoa. Vanhojen tietojen mukaan Cruise näyttelee Abraham Van Helsingiä, mutta tuoreemmissa raporteissa Cruisen roolin luonteesta ei puhuta mitään.

Muumio aloittaa Universal-studion hirviöuniversumin. Tarkoitus on, että hirviöelokuva valmistuu kerran vuodessa ja että ne liittyvät jollakin tapaa toisiinsa.

Se ei täten kuulostaisi oudolta, jos Draculan arkkivihollinen Abraham Van Helsing ja tohtori Jekyll (ja herra Hyde) kohtaisivat muumion ensimmäisessä osassa?

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Henkivartija jutteli... Katso tuore suomalai... >

Keskustelut (1 viestiä)

vhdspihis

04.05.2016 klo 22.52 7 tykkää tästä

Marvelia halutaan matkia mutta toivottavasti BvS on nähty ja tajutaan että ei siihen ekaan kannata tunkea koko rosteria jos universumin halutaan kestää yli kahden leffan verran

Olis todella kaunista jos muumio saisi rauhassa aloittaa egyptistä, Jekyll jostain Briteistä jne. Niiden tyhjästä lähteneet voimat kasvaisivat kunnes ovat jättejä joiden tila alkaa loppumaan kesken ja alkavat nahistelemaan keskenään ja mukaan tunkee vielä Helsing. Toki "intiimi" ei taida olla se asia mitä näillä ilmeisillä actionlelumainoksilla tavoitellaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova