Tuorein sisältö

Vuoden 2005 Idols-suosikki julkaisi uutta

24.05.2019 klo 11.38 | Luettu: 1464 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Viime vuoden lopulla viiden vuoden musiikillisen hiljaisuuden Sinä pärjäät –singlellään katkaissut vuoden 2005 Idols-suosikki Katri Ylander julkaisee tänään perjantaina uuden singlen.

Sano mulle jotain kaunista –kappaleen on Katrille säveltänyt Antti Kleemola, jonka tekemiä biisejä ovat Katrin lisäksi levyttäneet mm. Suvi Teräsniska, Laura Voutilainen, Pate Mustajärvi, Paula Koivuniemi ja Yö. Tekstin on kirjoittanut Inka Nousiainen.

"Minulle teksti kertoo siitä, miten elämän väistämättömien muutosten keskellä ihminen on usein peloissaan ja kaipaa synkimmillä hetkillä kauniita sanoja toiselta ihmiseltä. Kappale muistuttaa myös siitä, miten tärkeää on muistaa elää, vielä kun olemme täällä. On ilo päästä tulkitsemaan Inkan ja Antin yhteistyön koskettava lopputulos", toteaa Katri.

"Teksti syntyi jo useampi vuosi sitten aika tajunnanvirranomaisesti. Lähtökohtana oli helposti huolestuvan ihmisen mielenmaisema. Ja kyllähän niitä huolia riittää, aiheettomia ja aiheellisia. Hetki on hauras, mutta elämää haluaa kuitenkin elää", kertoo Inka Nousiainen ajatuksistaan tekstin suhteen.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusia tähtiä etsitty... Knights of the Old R... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova