Tuorein sisältö

Knights of the Old Republic on erillinen Star Wars -trilogia?

24.05.2019 klo 13.15 | Luettu: 2246 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tiivistetään ensin faktat. Ohjaaja J.J. Abrams päättelee kolmannen Star Wars -trilogian ja koko Skywalker-saagan tämän vuoden joulukuussa elokuvalla Star Wars: The Rise of Skywalker. Seuraava Star Wars -elokuva valmistuu joulukuussa 2022 ja siitä vastaavat Game of Thronesin luojat David Benioff ja D.B. Weiss. Myös vuosina 2024 ja 2026 valmistuu Star Wars -elokuva.

Vanhojen huhujen mukaan Benioff ja Weiss sukeltavat universumin menneisyyteen, eli veikatusti galaktisen tasavallan loiston päiviin. Muun muassa suositut Knights of the Old Republic -pelit kertovat kyseisestä ajasta. Lucasfilm-pomo Kathleen Kennedy vahvisti hiljattain, että pelien käsittelemää aikakautta silmäillään.

Buzzfeedin tietojen mukaan trilogiaksi potentiaalisesti venyvä Knights of the Old Republic -elokuva on oma juttunsa, jota kirjoittaa parhaillaan Laeta Kalogridis. Hän on Altered Carbon - Muuntohiili -sarjan luoja ja elokuvien Suljettu saari ja Alita: Battle Angel kirjoittaja. Buzzfeedin mukaan leffa perustuu nimenomaan peleihin, joten luultavimmin sekin sijoittuu tuhansien vuosien päähän menneisyyteen.

Trilogioita on täten kehitteillä kolme. Star Wars: The Last Jedin vastustajat ovat veikkailleet, että ohjaaja Rian Johnsonin trilogia jää tekemättä, mutta sitä ei ole peruttu. Johnson, Benioff ja Weiss ovat mukana myös kirjoittajina, joten Kalogridis ei kynäile heille (tähän tietoon).

Lähde: Buzzfeed

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vuoden 2005 Idols-su... Tuca & Bertie -putki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova