Tuorein sisältö

Seuraava 80-luvun poptähti, jonka elämä versioidaan elokuvaksi Hollywoodin toimesta

30.05.2019 klo 19.12 | Luettu: 2058 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ensin Freddie Mercury ja Elton John, nyt myös Boy George saa oman elämänkertaelokuvan.

Culture Club -tähden elämästä Hollywood-versioinnin toteuttaa MGM.

Deadlinen tietojen mukaan tuottajana toimii Kevin King Templeton, Sacha Gervasi käsikirjoittaa ja ohjaa.

Boy George täyttää parin viikon kuluttua 58 vuotta.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rillit huurussa -täh... What We Do in the Sh... >

Keskustelut (1 viestiä)

uinvastavirtaan

31.05.2019 klo 13.47

Jo kolmas biografia homoikonista lyhyen ajan sisällä, Freddie ei tosin ollut homo vaan biseksuaali. Vaikuttaa gay agendalta tässä vaiheessa. Miten ois seuraavaks leffa jostain heterommasta, miehestä, naisesta tai bändistä?

Queen leffa oli tosi jees, mutta sitä kritisoitiin siitä ettei Freddien seksuaalisuutta korostettu tarpeeksi, ois pitänyt olla kuulempi pornompi ja vähemmän koko perheen leffa vaikka vasemmistohan haluaa seksualisoida lapsetkin.

LGBT on omiaan nakertamaan yhteiskuntamme perusrakenteen eli ydinperheen eheyttä. Gay kulttuuri on hedonismin, narsismin, itsekkyyden, vastuuttomuuden, pinnallisuuden ja mielenterveysongelmien kyllästämää.

En väitä että kaikki seksuaalivähemmistöihin ovat edellä kuvatun kaltaisia mutta aika moni on. Minulla on tähän kosketuspintaa koska olin itse biseksuaalimies noin 7 vuotta ja olen muutenkin tutkinut asiaa aika paljon. Jossain määrin ymmärrän LGB:tä, mutta trans ilmiö on jo selkeästi terveen järjen ja biologian vastainen juttu.

APA (American Psychological Association) muutti kantaansa gay kysymyksessä (=hylkäsi tieteellisyyden) kun gay aktivistit ottivat vallan.
APA:n ja vastaavien kannat perustuu politiikkaan ja vääristeltyyn, kehnoon "tieteeseen".

Transilmiön eli sukupuolidysforian taustalla on puolestaan hormonihäiriköt (uskoakseni myös LGB:n taustalla jossain määrin). Jos sikiö saa herkissä kehitysvaiheissaan hyvin pienen määrän vierasta hormonia, voi se saada aikaan sen että lapsi tuntee olevansa oikeasti väärässä kehossa.

Hormonihäirikköjä on ihan joka paikassa, elintarvikkeissa (synteettiset lannoitteet ja torjunta-aineet sisältää xenoestrogeenejä), elintarvikkeiden pakkauksissa, kauppakuiteissa jne. Hormoonejaan voi onneksi tasapainottaa I3C -valmisteella, täysin luonnonmukainen tuote.

Ratkaisu on kaikkien hormonihäiriköiden mahdollisimman pikainen kieltäminen ja tietynlaisen terapian tarjoaminen nykyisille ja tuleville trans ihmisille. Itse en usko että kosmeettiset, vaikeat lukuisat leikkaukset ovat paras tai edes hyvä ratkaisu eikä se tunnu tuovan monille kaivattua helpotusta.

Suomessa elää nainen joka päätti detransitioitua eli jättää kesken näennäisen muutoksen naisesta mieheksi. Hän tubettaa nimellä Karvakasa Koirakaveri ja esiintyi hiljattain Sannikka & Ukkola ohjelmassa, löytyy areenasta. Mielenkiintoisia ja tärkeitä videoita tekee.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova