Tuorein sisältö

Tuomas Kauhanen ammensi masennuksesta uutta musiikkia

31.05.2019 klo 14.39 | Luettu: 1340 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuomas Kauhanen julkaisee tänään perjantaina EP:n "Katastrofin sattuessa".

EP:ltä on aiemmin kuultu kappaleet Mechelininkatu, OK ja Jointti ft. Asa. Uusilla kappaleilla tuli esiin aiempaa herkempi ja vakavampi räppäri ja Katastrofin sattuessa jatkaa samalla teemalla.

"Makasin Sami Tammisen, eli Samsonin, sohvalla ja koitin kuumeisesti miettiä ideaa millä tehtäisiin se seuraava iso hitti tai vuoden kesäbiisi. Tilanne vaan oli sellainen, että mä voin henkisesti todella huonosti. Olin mä aiemminkin ollut syvissä vesissä, mut nyt tuntui, että kaikki kaatuu päälle. Sami ehdotti, että mitä jos kirjoittaisin niistä fiiliksistä, ja tehdään näitä biisejä sillä asenteella, ettei niitä tarvitse julkaista, jos niin päätetään, mutta kunhan saisin ne fiilikset purettua. Muutaman session jälkeen alkoi tuntua, että nyt ollaan jonkun uuden äärellä, joten päätettiin seurata intuitiota ja katsoa miten pitkälle tämän voi viedä".

"Levyn teemassa näkyy selkeästi masennus ja sen vaikutukset päihteidenkäytöstä parisuhteisiin. Mä olen aina saanut vaikeina aikoina lohtua musiikista, ja koen että olen onnistunut tällä levyllä, jos muut vastaavia fiiliksiä kokeneet pystyvät samaistumaan ja saamaan edes hiukkasen samaa lohtua mitä mä olen musiikinkuuntelijana saanut".

Tuomas Kauhanen julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2013. Artisti tunnetaan erityisesti hiteistään Pummilla Tallinnaan ja Enkeli, jotka ovat striimanneet platinaa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Rammsteinin lisäkeik... Suomen seuraavat jal... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova