Robert Pattinsonin Batman ei ole Begins-vaiheessa, muttei vielä Yön ritarikaan

04.06.2019 klo 20.11 | Luettu: 1394 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Toimittajat kyselivät Robert Pattinsonilta jo pari viikkoa sitten, onko hän uusi Batman. Studio harkitsi asiaa vielä viime perjantaina, mutta sitten asia virallistettiin.

Ohjaaja ja kirjoittaja Matt Reeves fantasioi Pattinsonista jo käsikirjoitusvaiheessa, eikä hän tuolloin tiennyt, onko Pattinson kiinnostunut. Reevesin visiossa Batman on kolmekymppinen, eikä sankari ole aloittelija sen enempää kuin konkarikaan. Syntytarinaa ei nähdä uudestaan, mutta Batman ei hallitse Gotham Cityä vielä ja hänen on kehityttävä, ennen kuin hän on "maailman paras etsivä". Aiemminkin on mainittu, että Reeves panostaa nimenomaan etsiväntaitoihin, jotka ovat usein jääneet sivumaininnaksi elokuvissa.

Pattinson on Twilight-saagan jälkeen esiintynyt pienemmissä ja haastavammissa rooleissa. Tämä tuki hänen matkaansa Batmaniksi jo siksi, että monet muut hänen ikäisensä nimekkäät näyttelijät on jo nähty supersankareina. Roolista loppumetreille saakka kisannut Nicholas Hoult on tuttu neljästä X-Men-elokuvasta. Hän ei menettänyt roolia pelkästään siksi, vaan hän ja Pattinson pääsivät vanhaan Batman-pukuun poseeraamaan. Reeves pysyi Pattinson-linjalla Houltia vakavasti harkittuaan.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Somekuvassa Metallic... Quentin Tarantino ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova