Tuorein sisältö

Quentin Tarantino kehittelee elokuvaa Zorrosta ja Djangosta

04.06.2019 klo 20.55 | Luettu: 939 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Once Upon a Time in Hollywood luokitellaan Quentin Tarantinon yhdeksänneksi elokuvaksi, koska Kill Bill on kahtia jaettu elokuva. Tarantinon vanhan uhkauksen mukaan hän ohjaa vain 10 elokuvaa. Hänelle kehitellään yhä korkean ikärajan Star Trek -leffaa ja hänellä on mielessä Djangosta (omasta versiostaan) ja Zorrosta kertova elokuva. Vuosien varrella on puhuttu muustakin, joten jos 10 elokuvan sääntö ei unohdu, Tarantino joko jättäytyy tuottajaksi, tai jokin jää tekemättä.

Django Unchainedissa esitelty Django on jo kohdannut Zorron sarjakuvassa, jota Tarantino oli mukana kirjoittamassa. Vuoden 2014 Sony-vuodoissa paljastui, että Tarantino ja silloinen studiopomo kävivät kirjeenvaihtoa elokuvaversion mahdollisuudesta. Tuoreen tiedon mukaan Tarantino värvännyt Jerrod Carmichaelin (The Carmichael Show) avuksi kirjoittamaan elokuvaa.

Sarjakuvassa Django toimii kiertävänä palkkionmetsästäjänä, joka lähettää osan tilipusseista rakkaalle Broomhildalleen. Hän tapaa sattumalta ikääntyneen Zorron eli Diego de la Vegan ja päätyy pelastamaan orjia hänen kanssaan.

Lähde: Collider

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robert Pattinsonin B... Rammsteinin Tamperee... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


350


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova