Tuorein sisältö

Scorsese ohjasi Netflixille höyryisen Bob Dylan -dokumentin mafiaspektaakkelinsa sivussa: traileri

06.06.2019 klo 20.30 | Luettu: 1275 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Martin Scorsesen ohjaama Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story saapuu Netflixiin ensi keskiviikkona. Kyseessä on osittain dokumentti, osittain konserttielokuva ja osittain kuumeuni: faktoihin sotketaan fantasiaakin. Vuosi on 1975 ja levottomat ja hermostuneet amerikkalaiset sielut pääsevät kuuntelemaan Bob Dylanin elämänmyönteistä musiikkia. Kuvauksen mukaan filkka ei ole vain Dylanin huikean musiikin esiintuomista, vaan se on tiekartta taiteellisen uudistumisen kesyttömille maille.

Toivotaan, että tämä on komea alku veteraaniohjaajan ja Netflixin yhteiselle vuodelle. Syksyllä valmistuu Scorsesen tyyris mafiaelokuva The Irishman, jonka tavoite on nuorentaa virheettömän realistisesti Robert De Niro ja valikoima muita legendoja.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Disney kierrättää vi... Naiset kuuluvat helv... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

06.06.2019 klo 21.15 1 tykkää tästä

Ja huomenna ilmestyy myymälöihin Bob Dylan: Rolling Thunder Revue: The 1975 Live Recordings -paketti, sisältää 14 cd:tä vuoden 1975 live-esiintymisiä. Elämme hyviä aikoja. Eikä pidä unohtaa, että Bob on tulossa Suomeen Muutaman viikon kuluttua. Elämme oikein hyviä aikoja.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova