Tuorein sisältö

Tuca & Bertie -putki, osa 2: pulujen piiskaleikit & oikeutta satiaisille

09.05.2019 klo 17.00 | Luettu: 3612 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jaksot 3 ja 4
The Deli Guy ja The Sex Bugs


BoJack Horseman -sääntö pätee. Jos vaistoat, että piirrossarja eläinseksistä on suunnattu sinulle, sarjaa kannattaa katsoa useampi jakso, jotta hahmojen sisäinen maailma avautuu. Katsoin Tucan & Bertien ensimmäisen jakson noin 3 minuuttia sitten, mutta muisto sen hyperaktiivisesta hölynpölystä vertautuu Vietnam-takaumaan, vaikken sitä edes vihannut. Sekoilu ei hivo nerokkuutta vieläkään, mutta palikat loksahtelevat yhteen.

Yltiöpositiivinen pilipalipulu Tuca pohtii painoa ja nokan kokoa ennen treffejä, koska apina kiinnostaa, joten hänestäkin on tulossa hahmo. Bertie yrittää piristää seksielämää tylsän poikaystävän kanssa, mutta ei ole itse sen jännittävämpi piiskaa saadessaan: hän on villi vain fantasioissaan, tai kuten tahtoisin asian ilmaista, villi todellisuuden olennaisella tasolla. Pornomieltymysten jakaminen sujuu silti odotettua paremmin? Tämän varpusparin poskien ja takaraivon pilkut ovat yksinkertaisen hahmosuunnittelun kuningasideoita näyttäessään pysyviltä hikipisaroilta, mutta vielä hienompaa on, että jokin onnistuu, ja Bertie vain unelmoi vaihtavansa aiemmin nähtyyn komistukseen.

Käytyäni kaupassa palkitsin itseni nelosjaksolla, jossa Bertie sekoaa kaupassa, koska siellä on muita olevaisia; toi on niin totta. Bertien pitäisi olla töissä, mutta Tuca tarvitsee henkistä tukea hoitaakseen satiaisongelmansa, minkä hän tekee etikettejä lukematta. Eräät voivat vaikka valkaista anuksensa rikkihapolla ja kaikki lutviutuu lopussa, joten miksi meidän muiden pitää murehtia asioita? Sarjan luoja virkkoi, että hän olettaa muiden ymmärtävän pian, ettei hän mitään osaa, joten on voimaannuttavaa, että sellainen bertie rohkeasti päästää sarjaansa satiaisten oikeudenkäynnin ja muita veteliä vitsejä. You go, girl!

Keskiarvo näille jaksoille:


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Osa 1 --- Osa 3 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Gwen Stefani näytti ... Veteraaniryhmä Skid ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova