Tuorein sisältö

Gunnari-biisejä vuotanut sai vieraakseen mustapukuisia miehiä

25.06.2008 klo 12.10 | Luettu: 3156 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tulevan Guns N' Roses-albumin Chinese Democracyn biisejä nettiin vuotanut Kevin Skwerl sai vieraakseen päivänä kolmantena FBI:n agentteja. Kevin joutui vastaamaan kysymyksiin, mistä lähteestä hänen blogissaan julkaistut Gunnaribiisit olivat peräisin.

Viime viikolla Skwerl laittoi 9 viisua nettiin mutta tiedostot poistettiin nopeasti Axl Rosen lakimiesten ottaessa asian tiimoilta yhteyttä.

Kevin Skwerl on entinen Universalin työntekijä. Kaksi FBI:n agenttia ilmestyi miehen työpaikalle vaatien nähdä alkuperäiset tiedostot. 15-minuuttia kestänyt jutustelu loppui Kevinin todetessa, ettei hänellä ole enää alkuperäisiä tiedostoja hallussaan.

Kevin Skwerl ei ole kovin huolissaan mahdollisesta lakitupakeikasta. Hänen mielestään liikutaan harmaalla alueella. Tiedostot eivät olleet ladattavina ja viisut olivat vain demoja.

Lähde NME

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nicolas Cage kummitt... Kyläkauppias Vesa Ke... >

Keskustelut (1 viestiä)

Boom

25.06.2008 klo 19.37

no levyn kyllä kernaasti ostaisin näitten näytteiden perusteella ja kaipa se on jo pakko julkasta ku yli 10 biisiä jo kuunneltavissa netissä ja toivottavasti myös Oh my God biisi mahtuu Chinese Democracy levylle kun onhan sekin ihan mukavan raivokas tuotos
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova