Tuorein sisältö

Nyt on aika tyhjentää Rockfest-tilisi

12.06.2019 klo 20.09 | Luettu: 856 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hyvinkään Rockfestissä maksoit juoma-ja ruokaosotokset kätevästi ennakkoon ladatulla rannekkeella.

Nyt on aika tyhjentää tili. MyRockfest rahanpalautus on nyt auki. Hae palautusta osoitteessa eventportal.io/i.

Näin kerrotaan Rockfestin somessa: Minimipalautus on 2€. Jos sinulla ei ole enempää tilillä, et voi hakea palautusta ja et näe palauta rahat painiketta tililläsi. Jos kirjauduttuasi sisään et näe ostoksiasi ja rannekettasi, päivitä sivu ja kaiken tulisi taas olla näkyvillä. Ongelmatapauksissa laita viestiä palautukset@getcashless.fi

Jos sinulla ei ole tiliä, voit rekisteröityä osoitteessa rockfest.eventportal.io ja liittää tiliisi rannekkeen, ja anoa käyttämättä jääneet rahat takaisin.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

MyRockfest rahanpalautus nyt auki. Hae palautusta osoitteessa rockfest.eventportal.io. Minimipalautus on 2€. Jos sinulla ei ole enempää tilillä, et voi hakea palautusta ja et näe palauta rahat painiketta tililläsi. Jos kirjauduttuasi sisään et näe ostoksiasi ja rannekettasi, päivitä sivu ja kaiken tulisi taas olla näkyvillä. Ongelmatapauksissa laita viestiä palautukset@getcashless.fi Ja lisäksi, laitathan sähköpostiin ystävällisesti lippusi numeron, rannekkeen numerot sekä luomasi tilin sähköpostiosoitteen. MyRockfest sivun "Apua" osion kautta saat nopeiten vastauksen ongelmaasi liittyen. Jos sinulla ei ole tiliä, voit rekisteröityä osoitteessa rockfest.eventportal.io ja liittää tiliisi rannekkeen, ja anoa käyttämättä jääneet rahat takaisin.

Henkilön Rockfest (@therockfest) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vahvistuksen saanees... Nirvanan Nevermind-a... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova