Tuorein sisältö

Special-spesiaali 2/2: Netflix-komedia antaa naisten tulla kunnon homostelun tielle

12.06.2019 klo 23.45 | Luettu: 1456 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jaksot 5-8
Vagina Momologues, Straight Potential, Blind Deaf Date ja Gay Gardens


Lyhyt & tehokas kausi ehtii päättyä vähemmän spesiaalisti kuin se alkoi. On ikävä sanoa, että naisnäkökulma hiertää. Jätkä on CP-vammainen sössöttävä homo. On kiinnostavaa, kun hän tavoittelee tulkintaansa normaaliudesta. Seksiä kerran kokeiltuaan hän on pelimies, jolle kuuro söpökki on liian vammainen. Toinen herkkupeppu kelpaisi, mutta heppu on suhteessa, joka saattaa olla löyhä, mutta se on aika paljon eiliselle neitsyelle.

Pidin hänen äitinsä kohtauksia liikuttavasti näyteltyinä, mutta kyse on kokonaisuudesta. Kun hoitsuparka huolehtii vapaa-ajalla kädettömästä pojastaan ja omasta äidistään, hän ansaitsee huomiota naapurin karismasedältä ja oman jakson - mutta kernaammin sarjassa, joka ei kestä 8 x 15 minuuttia. Nainen kokee, että hänen on valittava poika, mutta hän vaihtaa mieltä taas ja setä ymmärrettävästi loukkaantuu poukkoilusta, joten nainen loukkaantuu pojalle ja syytäkin on, sillä CP-homous ei välttämättä ole syy käyttää äitiä päivystävänä putkimiehenä.

Myhäilin viimeksi, että tämä ei ole sarja erilaisuudesta, vaan normaaliudesta, mutta janoan vähän erikoisempaa normaaliutta kuin yleispätevää tiivistelmää ylihuolehtivasta ihmistyypistä. Erään suosikkipelini Mortal Kombatin vanha mestari & striimi-isäntä Steve nosti kulmiani intoillessaan naisninjoista. Hän ilmoitti juuri olevansa Stephanie. Kaikkialla on tarinoita.

Kun CP-homon suuri valhe työkavereille on se, että hän linkuttaa onnettomuudesta johtuen, näyttelijöillä on mahdollisista itsetunto-ongelmista ja vuokrarästeistä huolimatta velvollisuus inttää, että yksikään oikea ihminen ei sekunniksikaan loukkaannu. Paino on sanalla sekunti. Sarja etenee konflikteista nopeasti sovitteluun, mutta et tiedä paljoa spesiaaleista, jos kehtaat loukkaantua, kun he eivät sokeasti luota.

Sarjan luojan ja pääosanesittäjän Ryan O'Connellin pitäisi olla Marvelin Doctor Strange.


Kauden keskiarvo:


< Osa 1

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican fanien 'a... Clint Eastwoodin pom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova