Tuorein sisältö

Clint Eastwoodin pommi-iskuleffa löysi tähtensä

13.06.2019 klo 00.45 | Luettu: 890 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Clint Eastwood on suunnitellut pitkään Richard Jewellistä kertovaa elokuvaa, jonka nimi on lähteestä riippuen Richard Jewell tai The Ballad of Richard Jewell.

Jewell toimi turvamiehenä Atlantan olympialaisissa vuonna 1996. Hän löysi pommikassin ja pelasti lukuisia henkiä huolehtimalla, että ihmiset pysyvät kaukana. Häntä kuvailtiin aluksi sankariksi, mutta kun media sai vihiä siitä, että FBI tarkistaa faktat, media ryhtyi kuvailemaan miestä luuseriksi, joka yritti nousta sankariksi omien pommiensa avulla. FBI vahvisti myöhemmin, että Jewell on syytön, mutta sankarin maine ei palannut sellaisenaan ja tapaus rankaisi Jewellin terveyttä. Hän kuoli 44-vuotiaana.

Alunperin Eastwood oli saamassa Jewellin rooliin Jonah Hillin ja Jewellin asianajajaksi Leonardo DiCaprion. He kaksi ovat yhä tuottajia. Jewellin uusi näyttelijä on suurelle yleisölle tuntematon Paul Walter Hauser, joka on esiintynyt mm. sarjoissa Kingdom ja Cobra Kai ja elokuvissa I, Tonya ja BlacKkKlansman. Asianajajaa tulkitsee vanha näätä Sam Rockwell.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Special-spesiaali 2/... Make Nu Metal Great... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova