Tuorein sisältö

Sony panostaa aikuisten animaatioon: savidorkat tosielämässä & koiran viimeinen ilta kivesten kanssa

16.06.2019 klo 16.40 | Luettu: 1316 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sony Pictures Animation aikoo panostaa täysillä erikoisiin animaatioihin: eri tyyleihin, eri kulttuureita edustaviin tarinoihin ja aikuisille suunnattuihin aiheisiin. Sony Pictures Animation juhlii sitä, ettei talolla ole tunnistettavaa tyyliä, sanailee pomo Kristine Belson. Taiteilijoiden kädenjälki tulee näkymään vahvasti.

Tulevia aikuisten animaatiosarjoja:

- Sarjakuvaan perustuva Hungry Ghosts on kokoelma pelottavia, hilpeitä, kieroutuneita ja gastronomiaan liittyviä kummitustarinoita. Jokainen jakso kokeilee täysin erilaista tyyliä tarinan ehdoilla.

- Superbago on savianimaatiota ja oikeaa kuvastoa yhdistelevä kertomus kahdesta animoidusta älykääpiöstä, jotka autoilevat tosielämän Yhdysvalloissa.

- Vahvasti poliittisen & kapinallisen The Boondocks -sarjan uusi versio uudelleenajattelee Freemanin perheen kamppailun paikallisia viranomaisia vastaan.

Kulttiohjaaja Genndy Tartakovsky (Hotel Transylvania, Samurai Jack) kehittelee kahta aikuisille suunnattua elokuvaa:

- Black Knight on eeppinen toimintaseikkailu, jossa uskollisen ritarin on vaihdettava identiteettiä kuningaskunnan pelastaakseen, kun hän epäonnistuu kuninkaan suojelussa.

- Fixed on korkean ikärajan komedia tavallisesta koirasta, joka on rakastunut naapurin näyttelykoiraan. Koira saa tietää, että hänet kuohitaan aamulla, joten hän päättää viettää vielä yhden illan ulkona kavereiden kanssa.

Lähde: Cartoon Brew

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican Lars Ulri... Stranger Things -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova