Tuorein sisältö

Uudet aikuisten animaatiot Solar Opposites ja Crossing Swords saivat heti jatkoaikaa: videoterveiset

22.06.2020 klo 17.51 | Luettu: 761 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Aikuisten animaatiosarjat Solar Opposites ja Crossing Swords debytoivat hiljattain Hulu-palvelussa. Hulu on tilannut molempia yhden kauden lisää. Solar Opposites kestää täten vähintään kolme kautta, sillä ensimmäiset kaksi tilattiin yhtäaikaa. Luvattu video antaa ymmärtää selkeyden vuoksi (?), että kaksi uutta kautta on tilattu nyt.

Rick and Mortyn tekijöiden Solar Opposites kertoo avaruusolennoista, jotka muuttavat maapallolle ja tasapainoilevat sopeutumisen ja identiteetin säilyttämisen välillä. Sarja on Hulun katsotuin alkuperäiskomedia ja Rick and Mortyn tavoin kriitikotkin ovat sen siunanneet.


Crossing Swords on Robot Chickenin tekijöiden keskiaikasatu, jossa puu-ukkelit puhuvat tuhmia ja tappavat toisiaan päähenkilön yrittäessä sopeutua hovielämään aseenkantajan roolissa. Kriitikot ovat antaneet sarjalle kylmää kyytiä, mutta ilmeisesti sekin on yleisönsä löytänyt. Eri lähteistä peräisin olevat aikuisten animaatiot lukeutuvat Yhdysvalloissa toimivan Hulun suosituimpiin ohjelmiin, joten palvelu päätti pitkästä aikaa tilata omia sellaisia.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kolmas Putous Allsta... Rasputin on maailmaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova