Tuorein sisältö

Thor: Ragnarökin ohjaaja ratkaisee Flash Gordon -ongelman

25.06.2019 klo 18.00 | Luettu: 1302 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Uusi Flash Gordon on potentiaalisesti uusi Star Wars, sillä George Lucas tahtoi tehdä Flash Gordon -leffan ennen Star Warsia. 80-luvun Flash Gordon on karsea Star Wars -kopio ja toisaalta kulttiklassikko.

Uutta versiota on suunniteltu ikuisuus. 20th Century Fox kehitteli sitä viimeksi, joten riistokapitalismi on saattanut ratkaista tilanteen: Disney osti Foxin ostettuaan ensin Star Warsin, joten tarvetta Star Warsin suoralle haastajalle ei ole. Disney kehittelee nyt animoitua Flash Gordon -elokuvaa.

Thor: Ragnarökin ja What We Do in the Shadowsin ohjaaja Taika Waititi on palkattu luovaksi voimaksi "ratkaisemaan" Flash Gordonin salaisuus. On väitetty, että hän ohjaa ja kirjoittaa, mutta hänen edustajiensa mukaan on aikaista sanoa, mitä hän tekee.

Hitler-komediaa parhaillaan viimeistelevä Waititi on hurtin huumorin miehiä, moni katsoja tuntee Flashin lähinnä tuhmista Ted-elokuvista ja Disneyllä on Fox-ostoksen jälkeen entistä enemmän animaatiobrändejä, joten hyvässä lykyssä (vaihtelua ajatellen) Flash tehdään eri tyylillä kuin Walt Disney Animation Studiosin ja Pixarin työt.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scream: Resurrection... James Bond Jamaikall... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova