Tuorein sisältö

Euphoria, osa 2: isin kokoelman löytäminen on kivempaa kun hän ei harrasta isipornoa sukupuolesi kanssa

28.06.2019 klo 23.55 | Luettu: 1908 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 2
Stuntin' Like My Daddy


Pilottijakson lyttäys ei merkitse mitään. Pulmien listaus ja valveutuneen huumeteiniyleisön nuoleskelu ei ollut niinkään esinäytös, kuin liikkuva juliste, mutta ongelma on yleinen. Loppuun heitettiin täkyksi se, että transtyttöä köyrinyt harmaakarhu on tyttöä tylyttäneen pojan isä. Nyt kun teemaa vilkaistaan, kertoja yhä listaa, mutta edellisestä selittelytunnista johtuen montaasi ei tapahdu tyhjiössä. Jee?

Mitä montaaseihin tulee, se toimii, että miehisyyttä korostava pissipää on pettynyt isiin, jolla on kokoelma isin & leidipoikien leikkejä. Miehen ja naisen välinen nussimisjepujee on tuntemamme älyllisen elämän edellytys, mutta oheisilmiöt ovat kulttuurisidonnaisia ja mitä huolestuneempi olet muiden normaaliudesta, sitä todennäköisemmin haudot jotakin. Allekirjoittanut suvakkikristitty sai alle kaksikymppisenä suvakkien ja kristittyjen juttuihin kohdistuvia vihakohtauksia projisoidessaan.

Päähenkilöllä on se lahja, jossa hän on telepaatti kertojana ja silti tavis. Kesä meni vieroitushoidossa. Opettajan pyytäessä kuvailemaan kesää, muistamme hänen paniikkihäiriönsä ja sitten montaasi tiivistää sekunnin pätkiksi kesäiset tunnelmat ja antaa 5 sekuntia tunnereaktioille. Seuraavaksi tiedossa on montaasi satunnaisen punkeromimmin panovideosta, eikä jakso ole puolivälissäkään.

Jos jakso keskittyisi yhteen asiaan tällä tiimillä, olisimme kolmessa tähdessä. Näin monen teeman pyörittely rinnakkain toimii kulttimusikaaleissa, joissa kukin biisi tiivistää teeman. Jaksot ovat jättäneet muistijälkiä "jo" noin 4 minuutin edestä, vaikka ne kestävät kauemmin kuin Rocky Horror, Hedwig ja Hairspray. Jos et usko somettajien keskittymiskykyyn, tee vartin jaksoja. Jos kahden montaasin välissä ammuttaisiin minuutti pyssyllä, peniksellä tai kyynelkanavalla, ydinkohderyhmä ehkä katsoisi sen ja vasemmalle & oikealle ennen kadun ylittämistä ja pysyisi hengissä.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1 --- Jakso 3 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Guns N' Roses -rokka... Babymetal helmikuuss... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova