Tuorein sisältö

Game of Thrones -faneille keräilyherkkua joulukuussa - kaikki ja paljon enemmän samassa paketissa

02.07.2019 klo 22.19 | Luettu: 1830 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto


Game of Thrones: The Complete collection tarjolla joulukuussa pukinkonttiin.

Puisessa Robert Ballin kuvittamassa laatikossa oleva The Complete Collection sisältää nykyisten ja entisten näyttelijöiden ennennäkemättömän jälleennäkemisen, jonka juonsi Conan O’Brien. Tapaaminen kuvattiin liveyleisön edessä Belfastissa. Mukana on kuvamateriaalia sekä ohjelmasta että kulissien takaisista tunnelmista.

Bonusmateriaalit sisältävät uusia poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, animaatiotarinoita ja taustatarinoita, lyhytelokuvia kulissien takaa, kommenttiraitoja ja elokuvatuottaja Jeanie Finlayn kaksiosaisen DVD-dokumentin Game of Thrones: The Last Watch.

Jokainen kausi esitellään yksitellen, ja sarjan ikoniset hahmot ja ikimuistoiset hetket tulevat esiin. Paketti sisältää myös "Hand of the King"-soljen, joka pitää kaikki yhdeksän yksilöllisesti päällystettyä levykoteloa yhdessä.

HBO julkaisee myös kokoelman Game of Thrones: Season 8 upeassa 4K Ultra HD ja Blu-ray Steelbook -kotelossa sekä DVD:nä/Blu-raynä. Lisäksi Game of Thrones: The Complete Series on saatavana DVD:llä/Blu-rayllä ilman keräilypakkausta.

2. joulukuuta julkaistaan:
Game of Thrones: Season 8 DVD ja Blu-ray
Game of Thrones: Season 8 Steelbook Blu-ray & 4K Ultra HD
Game of Thrones: The Complete Series DVD/Blu-ray

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Veitset esiin: Danie... 'Suomen suurin luokk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova