Tuorein sisältö

Ilosaarirock julkisti korvaajan ääniongelmista kärsivälle brittilaulajalle Jess Glynnelle

05.07.2019 klo 12.17 | Luettu: 1701 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joensuun Ilosaarirock on julkistanut korvaajan ääniongelmista kärsivälle brittilaulajalle Jess Glynnelle.

Vesta korvaa Jess Glynnen perjantaina Tähtiteltassa 12.7. klo 22:30 alkaen.

"Aikamoista taipumista vaati Vestan porukalta että saimme matkustusjärjestelyt onnistumaan. Kiitokset myös Tikkurila-festivaalille, jonka joustaminen auttoi keikan järjestymisessä. Viime hetken perumiset ovat haastavia, mutta onneksi tilalle saatiin näin loistava esiintyjä", toteaa Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen.

Ilosaarirockin alueohjelma on julkaistu. Alueohjelmalla tarkoitamme kaikenlaisia keikkojen ulkopuolella tapahtuvia aktiviteetteja ja esityksiä. Perjantaina Metelli-teltassa järjestetään Entisten Nuorten Disco klo 22:30 alkaen, lauantaina ja sunnuntaina teltan ohjelman päättää perinteinen Juustodisco.

Muuta ohjelmaa tarjoilevat mm. Korpisirkuksen ja Circus Ruskan alueella kiertävät esitykset, Pyrokratian valoshow, Taikuri Kristian Backman, Alanko Katutähdeksi -kisan voittajat, Kommenttiraita-duo ja ISKY Street Crew. Rentolavan rannassa järjestetään värijauhebileet lauantaina klo 14 ja Rujon perinteiset skeittikisat kolistellaan lauantaina klo 12 Mehtimäen skeittiparkissa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< John Goodman ja kump... Nikke Ankaralta Röök... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova