Tuorein sisältö

John Goodman ja kumppanit ovat ökyrikkaita kulttikristittyjä: tältä näyttää HBO-sarja The Righteous Gemstones

04.07.2019 klo 23.15 | Luettu: 1138 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ja sitten hieman teologiaa. Jeesus puhui asiaa. Mitä tarkoittaa kielilläpuhuminen, eli Pyhän Hengen armolahja Jeesuksen kamuille? Sitäkö, että uskovaiset pärisyttävät huulta ja ulisevat "mölömöm, öpöhöpö, uga puga, pimpelipom"? Ehkä, tulkitsi varhaiskirkolle tärkeä heppu nimeltä Paavali, mutta rajoittakaa nyt saatana vähäsen, jos meinaatte, että meidät otetaan vakavasti, hän virkkoi.

Juu, ei rajoiteta, sanoivat amerikkalaiset ja tienasivat miljoonia tv-saarnaajina. Tähän kulttuuriin pureutuu pian alkava HBO-sarja The Righteous Gemstones. John Goodman, Danny McBride ja kumppanit näyttelevät Gemstone-suvun jäseniä, joilla on pitkät perinteet hyväntekeväisyydestä, ahneudesta ja kavalluksesta.

Allekirjoittanut on vihervasemmistokristitty. Siitä ei ole kauaa, kun kuulin amerikkalaisen vastineeni järkeilevän, että toki monet miljonääripapit ovat naurettavan mätiä, mutta ei ole väärin antaa prosentteja tuloistaan hyville miljonääripapeille. Murica. (Varmasti silmässäni on hirsi, jne.)V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vince Neil kommentoi... Ilosaarirock julkist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova