Tuorein sisältö

Ruisrock, vielä kerran - tapahtuman järjestäjä lähestyy pettyneitä festarivieraita Instagramissa

08.07.2019 klo 21.08 | Luettu: 1481 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruisrock - vielä kerran.

Ruisrockin sunnuntai jätti osan juhlakansasta kiukun valtaan - Travis Scott perui jo aikaisemmin mutta myös korvaajaksi hankittu Migos teki oharit.

Tapahtuman järjestäjä lähestyy pettyneitä festarivieraita Instagramissa:

Jengi. Millainen fiilis sulle tuli, kun yksi festarin odotetuimmista artisteista ja vielä korvaajakin peruutti esiintymisensä? Ihan p*ska. Niin meillekin. Me haluttiin saada Travis Scott Ruissiin todella paljon, ja ketutti, kun peruminen tuli päivän varoitusajalla. Keikan neuvottelut kestivät noin vuoden. Missään vaiheessa ei ollut syytä olettaa, että hän tulisi perumaan esiintymisensä. Esiintyjän tekniset asiat oli hoidettu kuntoon, kirjeenvaihtoa käytiin tuotannon kanssa viikolla, ja fanituotteet saapuivat Ruisrockiin. Peruuttaminen tuli meille täytenä yllätyksenä. Oli huippuhomma saada erittäin tiukalla aikataululla Migos korvaamaan. Offset perui keikkansa Belgian Ardentes-festivaalilla, että pääsisi Migosin kanssa Suomeen. Tuntui aika jäätävältä, kun sunnuntai-iltapäivän lopulla tieto lentokoneviasta tuli. Bändi odotti hotellissa 10 minuutin päässä lentokentältä lähtövalmiudessa. Ruisrock, keikkamyyjä ja artisti tekivät kaikkensa, että lentokone ja lentäjä olisivat löytyneet. Festivaalin aukioloa valmistauduttiin pidentämään, että myöhässäkin Migos pääsisi vielä lavalle. Logistiset syyt - ah, ironia.

Festivaalitoiminnassa käy joskus niin, että esiintyjät peruvat ja niitä korvataan toisilla. Nyt kävi aivan äärimmäisen huono tuuri, kun korvaajakin joutui perumaan. Lopputulos oli ihan hanurista, ja me tajutaan, että moni teistä on tosi pettynyt. Me pahoitellaan syvästi tapahtunutta, mutta mielipahaa ei tietysti mikään korvaa. Jos haluatte ottaa meihin asiassa yhteyttä, sen voi tehdä Ruisrockin somekanavissa tai sähköpostilla ruisrock@ruisrock.fi. Kiitämme kaikesta palautteesta ja kaikkeen asialliseen palautteeseen vastataan, mutta asiattomuudet jätetään omaan arvoonsa. Palautetta on tullut ja tulee paljon, joten vastaamisessa on viivettä. Te, rakkaat Ruissin kävijät, olette meille äärimmäisen tärkeitä, ja sanat eivät riitä kuvaamaan, kuinka pahoillamme me ollaan tapahtuneesta.

Festivaali on kokonaisuus, joka muodostuu monen tekijän summana. Ruisrockin tapauksessa tämä on kolme päivää ja yli 80 artistia. Oli älyttömän huonoa tuuria, että peruutus sattui yhden odotetuimman artistin kohdalle. Tämän ympärillä koko muu Ruisrock 2019 toimi ja sujui juuri niin kuin piti ja kaikki muut esiintyjät nousivat lavalle aikataulun mukaan! Perjantaina piti sataa kaatamalla, mutta kävikö niin? Ei! Lauantaina oli jopa hikistä. Normihommaa! Sunnuntaina piti olla ukkosmyrsky. Oliko? Ei! #ruissintaika Keikoilla vietettiin huippubileitä, bouncattiin, kuultiin virtuoosimaista soittoa ja nähtiin mahtavia fiittauksia. Niitty tärisi ihmismeren velloessa! Ruisrockissa 2019 halattiin, suudeltiin, rakastuttiin, itkettiin, oltiin pienissä häissä, juhlittiin, tanssittiin, juostiin mereen, seistiin käsillä, hymyiltiin ja naurettiin. Tämä on Ruisrockin ydintä. Näissä merkeissä valtaosa festivaalista sujui ja se on vastustamattoman ihanaa. Te ihmiset, festarivieraat, teette Ruisrockista positiivisuuden ja hyvän meiningin juhlan. Valtava kiitos siitä. Nyt jatketaan eteenpäin ja aletaan suunnitella tulevaa. Me toivotaan todella paljon, että sinä olet meidän mukana tekemässä upeaa festaria ja festarifiilistä jatkossakin. Me luvataan tehdä entistäkin parempaa festivaalia. Me ollaan täällä ja vastataan, jos sulla on meille asiaa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Jengi. Millainen fiilis sulle tuli, kun yksi festarin odotetuimmista artisteista ja vielä korvaajakin peruutti esiintymisensä? Ihan p*ska. Niin meillekin. Me haluttiin saada Travis Scott Ruissiin todella paljon, ja ketutti, kun peruminen tuli päivän varoitusajalla. Keikan neuvottelut kestivät noin vuoden. Missään vaiheessa ei ollut syytä olettaa, että hän tulisi perumaan esiintymisensä. Esiintyjän tekniset asiat oli hoidettu kuntoon, kirjeenvaihtoa käytiin tuotannon kanssa viikolla, ja fanituotteet saapuivat Ruisrockiin. Peruuttaminen tuli meille täytenä yllätyksenä. Oli huippuhomma saada erittäin tiukalla aikataululla Migos korvaamaan. Offset perui keikkansa Belgian Ardentes-festivaalilla, että pääsisi Migosin kanssa Suomeen. Tuntui aika jäätävältä, kun sunnuntai-iltapäivän lopulla tieto lentokoneviasta tuli. Bändi odotti hotellissa 10 minuutin päässä lentokentältä lähtövalmiudessa. Ruisrock, keikkamyyjä ja artisti tekivät kaikkensa, että lentokone ja lentäjä olisivat löytyneet. Festivaalin aukioloa valmistauduttiin pidentämään, että myöhässäkin Migos pääsisi vielä lavalle. Logistiset syyt - ah, ironia. (Teksti jatkuu alla). #ruisrock2019

Henkilön Ruisrock (@ruisrock) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Koko perheen piiskad... You want to play a g... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova