Tuorein sisältö

Kiviset & Soraset oli aikuisten animaatio ja pian se on sitä taas

12.07.2019 klo 22.30 | Luettu: 1906 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

60-luvun piirrossarja Kiviset & Soraset (The Flintstones) ei ole lapsilta kielletty, mutta se on tietoinen yritys saada myös aikuiset ruudun äärelle. Sarja mukailee ja parodioi saman aikakauden tilannekomediasarjoja. Kyseessä on mm. ensimmäinen amerikkalainen piirrossarja, jossa vastakkaisen sukupuolen edustajat... nukkuvat samassa sängyssä. Jos jokin on Simpsonien edeltäjä, niin Kiviset & Soraset.

Moni Kiviset & Soraset -tuote on sittemmin suunnattu lapsille. Tulevan animaatiosarjan kohderyhmää ovat jälleen aikuiset, jos ei olekaan selvää, mitä tämä nykyään tarkoittaa; on hyvin "lapsellisia" aikuisten piirrettyjä ja hillittyjä piirrettyjä, jotka eivät lapsia kovasti kiinnosta. Mukana on näyttelijänä parhaiten tunnettu tuottaja Elizabeth Banks Brownstone Productions -firmoineen. Family Guy -mies Seth MacFarlane koetti kehittää uuden sarjan aiemmin.

Kiviset & Soraset ovat mainostetusti moderneja perheitä, vaikka he kivikaudella elävätkin, joten uusi versio pääsee virittelemään kivikautisia versioita tämän päivän hömpötyksistä.

Viritteillä on myös uusi lapsille suunnattu Kiviset & Soraset -sarja nimeltä Yabba-Dabba Dinosaurs!


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Parin keikan ajan sa... Metallica Kööpenhami... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova