Tuorein sisältö

Parin keikan ajan sairastanut Anna Puu päivittää tilannettaan somessa

12.07.2019 klo 21.50 | Luettu: 979 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Anna Puu joutui ääniongelmien johdosta perumaan torstaisen Tikkurila Festivaalin ja perjantain Oulun Suomipop festivaalin keikat.

Anna päivittää tilannettaan somessa. Annan ääni on paremmassa kuosissa ja Jyväskylän Suomipop Festivaali (lauantai) sekä Ilosaarirock (sunnuntai) toteutuvat kuten on sovittu.

"Kävin tänään voice massagessa ja jumeja saatiin auki ja jännitettä pois kurkunpäästä. Lähetän isoja halauksia Ouluun, mun oisi pitänyt olla about nyt siellä lavalla mut en oo. Harmitus on SUURI. Jos yhtään lohduttaa niin oon @qstock_festival keikalla parin viikon päästä. Suomipop festivaali Jyväskylä, nähdään huomenna! Ilosaarirock, tuuttehan laulamaan mun kanssa sunnuntaina?"

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Väliaikaterveisiä: * Ensinnäkin kiitos kaikista tsemppiviesteistä ja ymmärryksestä, ootte puhdasta kultaa ? * @olaviuusivirta oot ihana kun lähetitte mulle terkkuja @tikkurilafestivaali yleisön kanssa ja @lauri.tahka rokkasit mun t-paita päällä ???? #kolleegatbest * Kävin tänään voice massagessa ja jumeja saatiin auki ja jännitettä pois kurkunpäästä * Lähetän isoja halauksia Ouluun, mun oisi pitänyt olla about nyt siellä lavalla mut en oo. Harmitus on SUURI ???? * Jos yhtään lohduttaa niin oon @qstock_festival keikalla parin viikon päästä * Jos ette pääse sinne, niin pieni lohtu löytyy @yleareena missä on Ruisrockissa tallennettu keikka. (linkki biossa) * @suomipopfestivaali Jyväskylä, nähdään huomenna! * @ilosaarirock tuuttehan laulamaan mun kanssa sunnuntaina?!

Henkilön Anna Puu (@annapuuofficial) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Milla Jovovichin par... Kiviset & Soraset ol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova