Tuorein sisältö

Tammerfestin Ratinanniemen konserttien liput vähissä

15.07.2019 klo 11.39 | Luettu: 511 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Tampereen perinteinen kaupunkifestivaali Tammerfest täyttää tällä viikolla Tampereen Ratinanniemen ja klubit. Yksi kaupungin suurimmista kesätapahtumista tuo tapahtumapaikkojen lisäksi festaritunnelmaa niin kaduille, puistoihin kuin terasseille.

Ohjelmaa Tammerfest tarjoaa torstaista lauantaihin pääareena Ratinanniemessä. Pääareenalla nähdään kotimaiset kärkinimet muun muassa Lauri Tähkä, Sanni, Juha Tapio, JVG, Ville Valo & Agents, Kaija Koo, Alma ja Apulanta sekä kansainvälinen vahvistus, ruotsalainen The Cardigans.

Festivaali levittyy myös yli 20 kaupungin klubille. Klubiohjelma alkaa jo keskiviikkona 17.7.
Pakkahuoneella ja Klubilla esiintyvät mm. Huora, Stam1na ja Beast in Black. Ilveksessä yön tunneilla viihdyttävät Petri Nygård, Arttu Wiskari, Jannika B sekä DJ Juissi ja DJ Jocka.

Ilonassa puolestaan juhlitaan muun muassa Waldo’s Peoplen ja ruotsalaisen eurodance-kuningattaren Pandoran tahdissa.

Pääareenalla tehtiin viime vuonna yleisöennätys, kun paikalla juhli festivaalivieraita yhteensä 29 500. Koko Tammerfest keräsi juhlijoita 80 000. Tapahtuman suosio on ollut vahvassa kasvussa.

Tämän vuoden Ratinanniemen VIP-liput on myyty jo loppuun. Myös festivaalilippujen kysyntä on aiempaa vilkkaampaa. Jäljellä on enää torstain peruslippuja.

Ratinanniemen VIP:n lisäksi kolmen, kahden sekä perjantain ja lauantain perusliput on loppuunmyyty. Jäljellä on enää lippuja torstaille.

Tapahtuman vuoksi Ratinanniemen läpikulku Ratinan rantatien osalta on rajoitettu sunnuntaihin 21.7. saakka. Lisäksi Ratinan rantatien pysäköintipaikkoja poistetaan käytöstä. Alueen koirapuisto ei ole käytössä tapahtuman aikana.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Aikuisten piirretty ... Ilosaarirock oli väh... >

Keskustelut (1 viestiä)

OldHorny

Moderaattori

Rekisteröitynyt 11.10.2007

15.07.2019 klo 15.58

Keskiviikkona 17.7. on Pakkahuoneella MINISTRY ja Dying Fetus! Kuinka et voinut noita mainita? Koko Tammerfest-ohjelman parhaimmat kiinnitykset.
Muokannut: OldHorny 15.07.2019 klo 15.58 lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova