Tuorein sisältö

Pori Jazz kiinnostaa kansaa, pääkonserttien liput jo vähissä

16.07.2019 klo 12.57 | Luettu: 481 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Pori Jazz on jo käynistynyt - pääkonsertit alkavat tosin vasta torstaina.

Lipunmyynti on ollut vilkasta, festari tiedottaa lippujen käyvän vähiin.

Erityisesti perjantain ja lauantain konsertteihin liput liikkuvat tällä hetkellä kovaa vauhtia. Perjantain suuri nimi on Christina Aquilera ja lauantaina lavalle nousee Toto.

Pori Jazzin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa. Festivaalin lipunmyynti palvelee Porissa kauppakeskus Puuvillan toisessa kerroksessa päivittäin klo 10–20. Lippuja myydään myös Kirjurinluodon porteilla, mikäli lippuja on jäljellä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

VAROITUS: LIPUT KANNATTAA OSTAA AJOISSA! ?? Pori Jazzin pääkonsertit ensi viikonloppuna vetävät ison määrän yleisöä. Suosittelemme ostamaan pääsyliput erityisesti perjantain ja lauantain konsertteihin hyvissä ajoin ja ennakkoon, sillä liput liikkuvat tällä hetkellä kovaa vauhtia! ? Pori Jazzin pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa. Festivaalin lipunmyynti palvelee Porissa kauppakeskus Puuvillan toisessa kerroksessa päivittäin klo 10–20. Lippuja myydään myös Kirjurinluodon porteilla, mikäli lippuja on jäljellä. Pääkonserttien pääsyliput maksavat toimituskuluineen alk. 79 euroa. Kirjurinluodon porteilla lippujen hinta on 85 euroa. Lue lisää: www.porijazz.fi #porijazz

Henkilön Pori Jazz Festival (@porijazz) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallica saapuu Häm... Metallica lisäsi som... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova