Tuorein sisältö

Elvis-kisasta pudonnut Dunkirk-poika iskee Pikkumustan merenneidon

17.07.2019 klo 17.31 | Luettu: 976 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Harry Styles on One Direction -poikabändistä tuttu brittilaulaja ja yksi Christopher Nolanin Dunkirk-elokuvan nuorista sotilaista. Hän putosi juuri nimeämättömän Elvis-elokuvan pääroolikisasta. Nyt hän neuvottelee Disneyn kanssa prinssi Ericin roolista: hän nimenomaan odotti, onnistaako Elvis-rintamalla, ennen kuin hän istui vakavissaan Disneyn pöytään.

Prinssi Eric on hän, jonka vuoksi Disneyn Pieni merenneito Ariel myy äänensä ja vaihtaa alapäänsä. Arielia näyttelee Chloe x Halle -duosta tuttu laulaja ja Grown-ish-sarjasta tuttu näyttelijä Halle Bailey. Hän on afroamerikkalainen ja sillä sipuli: myös afroamerikkalainen voi haaveilla lajin vaihdosta (muistele vaikka Michael Jacksonia). Se jää nähtäväksi, miten Disney väistää merimiinat, eli kiusalliset tulkinnat. Ehkä merenolennot ja ihmiset edustavat tasaisesti kaikkia rotuja, Ariel on voimaannuttavampi, vähemmän kärkeviä uhrauksia täytyy tehdä ja tarina muistuttaa mahdollisimman vähän tarinaa? (Sori kyynisyydestä. Uusi Leijonakuningas pelottaa.)

Stylesin värväys viittaa siihen, että Eric laulaa uudessa versiossa, kuten hän tekee piirroselokuvaan perustuvassa Broadway-musikaalissa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tampereen Olympian y... Star Trek saattaa ol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova