Tuorein sisältö

Star Trek saattaa olla Tarantinon viimeinen leffa, jos hän onnistuu kusettamaan itseään

17.07.2019 klo 18.55 | Luettu: 2519 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Quentin Tarantino keksi, että hänen kannattaa lopettaa ohjaaminen 10 elokuvan jälkeen ja ratsastaa auringonlaskuun leuka pystyssä. Idea on jatkoa aiemmalle oivallukselle, jonka mukaan Death Proofin on ehdottomasti jäätävä hänen huonoimmaksi elokuvakseen: Death Proofin jälkeen hän on napannut Oscarin ja 2 ehdokkuutta.

Vähän aikaa sitten Tarantino tuumi, että jos 9. elokuva Once Upon a Time in Hollywood saa hyvää palautetta, siihen kannattaa ehkä jo lopettaa. Vanhaa Hollywood-kulttuuria käsittelevässä leffassa yhdistyvät monet Tarantinon merkittävimmistä mielenkiinnon kohteista, joten ympyrä sulkeutuu.

Tarantinon tuorein paljastus on se, että hän on miettinyt myös suunnitelmansa porsaanreikiä. Hänellä on idea Star Trek -elokuvalle. Käsikirjoitusta työstetään yhä. Se ei olisi huijausta, jos hän ohjaisi Star Trekin seuraavaksi ja sen jälkeen omaan aiheeseensa perustuvan elokuvan, joka olisi sitten se todellinen 10. ja viimeinen elokuva?

Tarantino yrittää siis rikkoa omat sääntönsä, jotka vaativat selittelyä jo nyt. Tarantinon osittain tuhoutunutta esikoista My Best Friend's Birthdayta ei lasketa mukaan. Death Proof lasketaan, vaikka se on alunperin puolet Grindhouse-elokuvasta. Kill Bill 1 ja 2 ovat yhteensä yksi elokuva.

Saattaako Star Trek olla Tarantinon "10. ja viimeinen elokuva"? Tällä hetkellä hän uskoo, että sekin on mahdollista. Tarantino näkee ylimääräistä arvoa siinä jekussa, että hänen viimeinen elokuvansa kertoo, mitä olisi tapahtunut, jos hän olisi lähtenyt erilaiselle urapolulle.

Lähde: Cinemablend

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elvis-kisasta pudonn... Jennifer Lopezin str... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova