Tuorein sisältö

Doom Patrol, osa 10: ajatukseen karvaisesta naisesta pitää vain tottua

17.07.2019 klo 22.30 | Luettu: 2695 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 10
Hair Patrol


Itse olen sarjani valinnut, mutta mitä hittoa taas? Edellinen jakso sijoittui seko-Janen päähän. Selittääkseen, mitä tapahtui sillä välin, kymppi esittelee Parranmetsästäjän, joka on mammanpoika, ninjakommandopunkero ja voittamaton, jos hän syö partasi, sillä parran kautta hän näkee sieluusi. Kaikkea outoa vastustava agenttijärjestö palkkaa hänet jäljittämään Doom Patrolin pomon. Hän murtautuu kartanoon syödäkseen partaa viemäristä ja saadakseen orgasmin. Ehkä pomo viimein löytyy? Ei... mutta on saavutus hämmentää vielä itsetietoisen homokadun jälkeenkin.

Takaumassa pomo pakoilee susia ja lumimiehiä sata vuotta sitten, mutta samannäköisenä. Takauma selittää pomon tunnetasolla ymmärrettävästi, enkä viittaa vain siihen, että hän löytää kuuman tyttöystävän. Pomo kuului kaikkea outoa tutkiviin agentteihin. Kun hän oli vuosia eksyksissä erämaassa, järjestöstä tuli julma, mutta hän on nykyäänkin mies, joka tarjoaa turvasataman "kaikkein oudoimmille sankareille". Nyt lisätiedot vaihteeksi kiinnostavat. Agenttijärjestöä jakso ei selitä. Takaumassa he muuttuvat natseiksi muuten vaan ja nykyisyydessä he silti turvautuvat Parranmetsästäjään. Ei sillä, että muistaisin kaikkea aiempaa.

Pomo, jota näyttelee vanha velmu Timothy Dalton, on henkihieverissä kylmässä korvessa, kun hän tutustuu karvaiseen ja väkivaltaiseen öykkärieskimoon. Vähän pelottaa, mutta eskimo antaa kalaa. Kyllä. Vanha taru on täynnä elämää: taaskin ystävät, tunteen löytävät, sulaa kylmä jää. Hänkin yrittää, löytää ystävän. Tahtovat he näin, olla lähekkäin, poika sekä hän! Ei tarvitse pelätä, että karvaeskimo muuttuu missiksi "taian rauettua", sillä mies ei yritä muuttaa sitä, mistä hän tykkää.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Osa 9 --- Osa 11 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jennifer Lopezin str... Lordi julkaisee live... >

Keskustelut (1 viestiä)

isoherra

18.07.2019 klo 19.43 1 tykkää tästä

Perhana, olin missannut 9 jakson arvostelun. Nämä on jotenkin hankala löytää sivustolta, layout tuntuu sekavalta. :\

lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova