Tuorein sisältö

Tammerfestin torstaille vielä lippuja jäljellä

18.07.2019 klo 10.57 | Luettu: 417 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tampereen perinteinen kaupunkifestivaali Tammerfest käynnistyy tänään torstaina.

Ratinanniemen juhla-alueen portit avataan klo 12.30. Ensimmäisenä lavalle nousee Alma (klo 13.15). Illan päättää The Cardigans (alkaen klo 22.45)

Ennakkorannekkeenvaihtopiste on auki tänään Kauppakeskus Ratinassa kello 12-16 ja porteilla kello 12-23.30. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeiksi, joka oikeuttaa alueelta poistumiseen ja myöhemmin päivän aikana palaamiseen.

Perjantain ja lauantain liput on loppuunmyyty, mutta torstaille lippuja vielä löytyy. Torstain lippuja myynnissä Tiketissä sekä porteilla niin kauan kuin riittää.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Tammerfest starttaa tänään Ratinanniemessä. ???? 25-vuotisjuhlavuoden näyttävästi tänään starttaavat @cyberalma, @ellinooramusiikki, Kolmas Nainen, @kaijakooofficial, @sannivirallinen, @jvgfi sekä The Cardigans ???? Luvassa on upea ensimmäinen festaripäivä! ???? Ennakkorannekkeenvaihtopiste on auki tänään @kauppakeskus_ratina'ssa kello 12-16 ja porteilla kello 12-23.30. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeiksi, joka oikeuttaa alueelta poistumiseen ja myöhemmin päivän aikana palaamiseen. ???? Perjantain ja lauantain liput on loppuunmyyty, mutta torstaille lippuja vielä löytyy! Torstain lippuja myynnissä @tiketti.fi sekä porteilla niin kauan kuin riittää. ???? Tänään juhlitaan! ???? Nähdään kello 12:30, kun portit aukeavat. ???? #tammerfest #tammerfest2019 #tammerfest25v

Henkilön Tammerfest (@tammerfest) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Warhammer 40,000 her... Seuraava suurtapahtu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova