Tuorein sisältö

Ilmiö jälleen Turussa, ohjelmistossa pieniä muutoksia

22.07.2019 klo 11.15 | Luettu: 1511 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kahdeksatta kertaa järjestettävää ILMIÖ- festivaalia juhlitaan tulevana lauantaina 27.7. Turun Uittamon Paviljongilla.

Uusia ohjelmajulkistuksia ovat comebackiä virittelevä suomalaislontoolainen Seyed Ali, Arttu Tolosen projekti Spider Farmer, Too Slow sekä Maritta Kuula. Sen sijaan Hullu Ruusu, Rizan Said, Simplify It ja Satoi ovat joutuneet perumaan esiintymisensä festivaalilla.

Takuuvarmoja musatärppejä ovat festivaalin pääesiintyjänä nähtävä NEU- ja Harmonia yhtyeistä tuttu legenda Michael Rother, juuri kehutun debyyttialbuminsa julkaissut Penelope Isles (UK), Vanishing Twin (UK) sekä kotimaiset Antti Autio, Mäsä ja Karina.

Katso aikataulut täällä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

HOX! Musiikkiohjelmistomme on kokenut muutamia muutoksia. ???????????? ? Harmiksemme RIZAN SAID ei perhesyistä pääse tällä kertaa ILMIÖön, mutta onneksemme paikalle saapuu suomalaislontoolainen comebackiä virittelevä Seyed Ali. Seyed Ali aloitti räppäämisen ja biittien väsäämisen jo 90-luvun lopulla ja on vaikuttanut lukuisten räppäreiden tuotannoissa, mm. Kemmurun, Petoksen, Jodarokin, DJPP:n ja Hannibal & Sopan levyillä. ? SATOI joutuu perumaan esityksensä, korvaajaksi saapuu muun muassa Giant Robotista, Black Audiosta, Them Bird Thingsistä ja Riitaojasta tutun Arttu Tolosen projekti Spider Farmer. ? Myös SIMPLIFY IT jää valitettavasti pois, mutta paikkaajaksi tule Lokit -yhtyeestä tuttujen Juuson ja Jannen powerpoppumppu Too Slow. ? Tsekauta kaikki musiikkiesiintyjät ohjelmasivulta, ja muista myös soittolistat! ???? Soittoaikataulut ilmestyvät lähipäivinä, pysykää ns. kuulolla. ???????????? #seyedali #spiderfarmer #arttutolonen #tooslow #ilmiö2019

Henkilön ILMIÖ (@ilmiofestivaali) jakama julkaisu


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Avengers: Endgame vo... DBTL lähestyy, muuta... >

Keskustelut (1 viestiä)

juha82

15.01.2023 klo 10.28

älkäämme unohtako maritta kuulaa joka soolona tekeny musaa mut myös 500kg lihaa yhtyeessä vaikuttanut. Aliarvostettu ja unohdettu musantekijä. Hänen laulutavasta tykkään ihan simona!
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova