Tuorein sisältö

Euphoria, osa 6: kaappihomojen hyökkäys ja ihan erikseen kaappihomopsykon superjuoni

22.07.2019 klo 23.30 | Luettu: 1830 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 6
The Next Episode


30-vuotiaiden Hollywood-teinien hyväksyminen on haastavampaa, kun heillä on takana enemmän elämää kuin itselläni 37-vuotiaana. Ei siinä mitään, jos joku on ehtinyt huumeita kokeilla ja vertaistukiryhmässä valehdella. Viimeksi alkumontaasi selitti kaunottaren jo luopuneen missihaaveista ja nyt kuulemme pojan olleen viittä vaille ammattiurheilija, ennen kuin hän teki matemaattisia laskelmia ja oivalsi, ettei taito riitä. He ovat collegessa (lukiossa). Jos yksi hahmo olisi kirjoittaja, hän mokailisi kuin minä 36-vuotiaana ja hajoaisi, mutta Turun Sanomien Leijonakuningas-arvostelun henkiseen neitseellisyyteen sarja ei tikulla koskisi.

Trimmattuine partoineen & muotikampauksineen futislegenda pukee futispaitaan tyttöystävän, jonka utareet höllyivät halloween-bileissä. Kun he vetäytyvät makuukammariin, legenda jää tosimiesten hintahtavan rituaalin uhriksi, joten montaasista on hyötyä, sillä se selitti kiukun nielemisen olevan taktiikka. Hän nielee taas. Hän haluaa hinkitärtä nyt takaapäin, kuten se eräs toinen karvainen, kivinen, treenattu, potentiaalisesti murhanhimoinen ja umpihomo korstolapsukainen haluaa omaa emäntäänsä. Hih hih, en tajua mitään - mutta lupaan, että päässäni pyörii asioita.

En saa otsaa haitarille vastaavasti kuin ruttuinen neitsytlapsi, joka melkein pääsee panemaan satanistinunnaksi pukeutunutta lasta, joka pyörittää nettipornobisnestä. Se selitetään, miksi translapsi leikkii Romeo + Julian enkeli-Juliaa kännissä uima-altaassa smokkiin pukeutuneen tyttöystävän ihmetellessä, vaikkei selitys ole välttämätön, sillä koin todistavani tunnetilaa. Psykolapsi kiristää translasta yhä, lainopillisista keinoistaan muistuttaen! Ne ovat vain osa hänen kylmiä superkonnajuoniaan, jotka pääsevät vauhtiin ja vaativat elokuvalogiikkaa uhreiltakin.

Tapahtumat pyörivät jälleen kemujen ympärillä. Se on sujuva tapa sitoa irtonaisetkin pätkät yhteen ja tällä kertaa teemoja pyritään rajaamaan, mutta tiimi ei veny mainion karnevaalijakson tasolle.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 5 --- Jakso 7 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Westworld-trail... Stranger Things 3-7:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova