Tuorein sisältö

The Boys, osa 3: niin voimaannuttavia tissejä & nilkkejä

02.08.2019 klo 22.45 | Luettu: 1476 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 3
Get Some


On aikaista sanoa, mutta juuri nyt tämä tuntuu "8 tunnin leffalta", joka Stranger Things 3 oli väitetysti. Viittaan "leffalla" tasalaatuiseen tarinaan, joka kestää sen verran kuin täytyy.

Supertyttö sai haukut hakattuaan konnia, mutta somesuosio muuttaa tilanteen. Nyt lypsetään, kun nauta on kuuma: tissivakopuku voisi nostaa voimaannuttavan (empowering) feministi-ikonin molempien sukupuolten suosikiksi, tietää markkinointitiimi! Tyttö ei innostu. Näin sarja heittää naurettavaan valoon paitsi valikoiman oikeita ongelmia, myös "voimaannuttava"-sanan, jonka fani en ole, koska "voimaantuminen" on välivaihe ennen tasa-arvon sallimaa nöyryyttä ja yhteisymmärrystä. Tällä viikolla tv:ssä voimaantunut maahanmuuttaja ja voimaantunut persu haukkuivat toisiaan ilman empatiaa, voimaantuneisiin tukijoukkoihinsa luottaen.

Jakson alussa Hughie tärisee räjäytettyään supersankarin persepommilla, joten kaverit luottavat häneen kuten jengeissä on tapana: Hughie saa valvottuna käydä kotona, mutta lätty lätisee, jos hän karkaa. Ei hätää. Hughie on voimaantunut. Kolmeakymppiä lähentelevä jäppinen repii entisten idoleiden julisteita alas ja huutaa ihan mälsälle iskälleen. Nyt alkoi vallankumous! Nän nän nää!

Asia, jonka korjaisin, on sama kuin Haamujengissä, eli ei kummoinen. Kolme yliluonnollisia uhkia rankaisevaa poikaa liittoutui käytännön syistä. Tarina on vauhdissa. Nyt mukaan värvätään muuten vaan Winston Zeddemore, joka toki on karismaattinen ja uudenlaista näkökulmaa tuova heppu, mutta - jep. Rapea rytmi paikkaa pintavirheet. Toki Winston perusperinteisesti muistelee ihmeellistä historiaa muiden poikien kanssa. Toki Hughie on tavannut supertytön sattumalta jo pari kertaa.

Pojat myös pääsevät supersankareiden dopingin jäljille, kun naispuolinen Wolverine vähän voimaantuu päissään ja muuttuu kiristyskelpoiseksi.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2 --- Jakso 4 >

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomalainen huippuko... Marlon Wayans tekee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova