Tuorein sisältö

Krypton 2-9: niin karu tappaja-Spede, että pienessä maassa pitäisi köyriä lauantaina ja sunnuntaina

08.08.2019 klo 22.30 | Luettu: 1886 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2: Jakso 9
Blood Moon


Jaksossa on sen verran halailua ja valojen uusimista, että tekijöillä vaikuttaa olevan tilanne päällä; toivottavasti kullakin on kotona joku japanilaista tyynyä lihaisampi. Asetelma on selvä. Kapinalliset tykkäävät toisistaan. Kenraali Zod sen sijaan ilmaisi rakkautta kloonaamalla äidistään säyseän version ja nyt hän käskee aivopestyä Doomsdayta polvistumaan. Ihanteellisessa sarjassa hetki jytkähtäisi nostalgisesti, kun Zod karjuisi "kneel before Zod", mutta se repliikki hutiloitiin aiemmin.

Doomsday näyttää tasan siltä kuin Todd McFarlane olisi tehnyt action-figuurin Spede Pasasesta. Synkkien ennustusten mukaan Zod valtaa galaksin hänen avullaan. Star Wars -tyyppisten kapinallisten laserit ja pommit hidastavat Doomsdayta, mutta hänellä on nyrkki! Jos hän tappaisi keskimäärin yhden tyypin 10 minuutissa koskaan pysähtymättä, hän olisi pitkällä tähtäimellä todellinen uhka Suomen väestönkasvulle, mutta galaksin valloittamisesta en tiedä.

Kyrpton (olen kirjoittanut nimen tuossa muodossa joka kyrptonin viikko ennen oikolukua) on X kertaa kliseisempi sarja kuin Doom Patrol, mutta paljonpa on eroa kliseisellä päämäärällä ja päämäärättömyydellä. Kumpaakin kautta katsoo, mutta on helpotus, että jäljellä on 1 jakso. Kyrpton etenee sujuvasti, koska tietenkin se etenee, kun dialogikin on tasoa "nyt tiedän mitä tahdon - häh? - sinut" ja "maistuu perseeltä - ai jaa, tiedätkö miltä perse maistuu, heh?". Jokainen sekunti on nähty. Lopputappelu kopioi koomisen avoimesti 300-leffan rynnäkköä.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 2-8 --- Jakso 2-10 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallica kääri 13 k... Shia LaBeouf esittää... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mxyzptlk

08.08.2019 klo 23.48

Surkea tekelähän tämä koko sarja on ollut. Jossain 1. kauden puolivälissä jaksoi vielä kiinnostaa, mutta lässähti kauden lopussa täysin. 2. kautta en ollut jaksaa edes aloittaa. Brainiac-"twisti" antoi pientä toivoa, mutta kun tämä ei vaan toimi, niin ei toimi. Noh, jos Kyrptonista (sic) jotain positiivista yrittää löytää, niin ei tämä ehkä niin huono ole ollut kuin Arrow 4. kaudesta eteenpäin. Kun Gotham aiemmin kuopattiin, niin kenties Pennyworth edes on 'worth a penny', eheheh. Niinjoo, Titans nyt jatkuu taas syksyllä... ehkä se menettelee, vaikka 1. kauden kasvukipuilu oli aika ajoin jokseenkin vaivaannuttavaa katsovaa. Tuleva Batwoman taas on sellaista tuubaa asetelmaltaan etten jaksa edes vaivautua.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova