Tuorein sisältö

Vahvistus: James Gunn ohjaa itse Superman: Legacyn, joka aloittaa DC:n uuden ajan

15.03.2023 klo 23.55 | Luettu: 971 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Epäselvyydet houkuttelevat tekemään tästä uutisesta rautalankaselityksen.

Superman: Legacy on näytelty Teräsmies-elokuva, joka saapuu isolle kankaalle 11. heinäkuuta 2025. James Gunn ohjaa ja kirjoittaa sen.

Gunn on Guardians of the Galaxy -trilogian ja The Suicide Squadin ohjaaja. Hän on nykyään päävastuussa DC:n supersankareihin perustuvista elokuvista, tv-sarjoista ja animaatioista. Hän on viime marraskuussa perustetun DC Studios -osaston luova johtaja.

Teräsmiehelle palkataan uusi näyttelijä, koska Teräsmies on varhaisemmassa elämänvaiheessa kuin Henry Cavillin näyttelemä versio on nykyään. Kyseessä ei ole uusi syntytarina Gunnin määritelmän mukaan.

Legacy on ensimmäinen elokuva Gunnin kehittelemässä DC Universe -jatkumossa. Jatkumon ensimmäisen vaiheen nimi on Chapter One: Gods and Monsters. Jatkumo ei hylkää kaikkea vanhaa, mutta kaikenlaiset muutokset vanhaan ovat mahdollisia.

Tänä kesänä valmistuva The Flash -elokuva kertoo vaihtoehtoisista todellisuuksista, mikä saattaa selkeyttää tilannetta, vaikka The Flash kuvattiin ennen Gunnin palkkaamista. Gunn itse on antanut niin ymmärtää.

Vuosia sitten Gunn hylkäsi Teräsmies-tarjouksen, koska hän ei keksinyt leffalle tuoretta suuntaa. Kun hän alkoi kirjoittaa Legacya, hän ei ollut varma, tunteeko hän luissaan kokonaisen elokuvan kuvastoa myöten. Nyt hän on rakastunut tekstiinsä, joten hän aloittaa ohjaajan urakan innolla.

Legacyn perusideoihin lukeutuu se, että Teräsmiehen aristokraattiset biologiset vanhemmat (tai heidän perintönsä) ja hänen maanläheiset ottovanhempansa ovat yhtälailla osa sitä, kuka hän on ja mitä valintoja hän tekee.

Kuvassa on Teräsmies III (1983), koska miksi ei.

Lähteet: Deadline, James Gunnin Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Armenia lähettää eur... 'Täällä puhuu mainok... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova