Tuorein sisältö

Huumeet mahdollistavat erikoistehosteet kusetukseen perustuvassa elokuvassa: traileri

10.08.2019 klo 22.58 | Luettu: 1177 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

A Million Little Pieces on James Freyn kirja, jota markkinoitiin alunperin omaelämänkerrallisena. Kirjan James on ollut lapsesta saakka alkoholisti ja useamman vuoden narkomaani. Poliisi tahtoo hänet puhutteluun useissa Yhdysvaltain osavaltioissa. Vieroitushoito on todella rankkaa, mutta hän edistyy.

Kirja nousi maineeseen, jolloin paljastui, että tarina on lievästi sanottuna liioiteltu. Kirjaa on sittemmin kuvailtu sekä väärennökseksi että puolifiktiiviseksi. Monet lukijat ovat suuttuneet.

Siitä huolimatta elokuvaversio on filmattu. Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) näyttelee Jamesia ja hänen puolisonsa Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey) ohjaa.

Ehkä leffa puhuttelee satuna - mutta nyt pääsen sanomaan, että erikoistehosteiden laaja käyttö huumeiden kuvauksessa on turhauttava klisee. Varmasti aineilla saa aistihäiriöitä aikaan, mutta katsoisitko leffan, jossa joku meikäläinen nukkuu pommiin joka aamu ja unien vuoksi tehostebudjetti on 200 miljoonaa dollaria? Visionääristä.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amerikkalaisten junt... Harrison Fordin ulko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova