Tuorein sisältö

Amerikkalaisten junttien metsästys ei olekaan hauskaa oikeiden ammuskeluiden välissä: The Hunt on hyllytetty

10.08.2019 klo 21.50 | Luettu: 1381 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Universal Pictures on hyllyttänyt The Hunt -jännärin. Leffan oli määrä saapua teattereihin syyskuussa, mutta nyt sillä ei ole ensi-iltapäivää. Mainoskampanjaa rajoitettiin jo ennen tätä päätöstä, sillä Yhdysvalloissa on taas ammuskeltu ja ihmisten metsästyksestä kertova satiiri muuttui kiusalliseksi.

Tarkemmin sanoen elokuva kertoo rikkaista elitisteistä, jotka metsästävät pulliaisia, joista käytetään sanaa "deplorables" ("valitettavat"). Presidenttiehdokas Hillary Clinton käytti samaa sanaa Donald Trumpin innokkaimmista kannattajista.

Perinteisesti kun ihmisryhmää metsästetään julmasti elokuvassa, metsästettävät ovat sankareita. Tässä tapauksessa Trump ja kätyrit ovat suuttuneet ja "suuttuneet". Osa kommenteista varmasti on vitsikkäitä ja Hollywoodin asefantasiat sopii kyseenalaistaa, mutta: aiheesta kiinnostunut löytää netistä kiitettävän lahopäistä kiukkuilua. Yksinkertaistettuna satiiri on monille liian vaikea käsite.

Leffan takana on samoja nimiä kuin Puhdistuksen yö -saagalla, joten jo ennen tätä leffaa tekijät tahtoivat köyhien tappavan toisiaan rikkaiden poliitikkojen istuessa turvassa. Skeletor ruoskii He-Mania? Sellainen leffa on sadomasokismin ja nekrofilian puolella.

The Hunt varmasti näkee päivänvalon jossakin vaiheessa, mutta juuri nyt päivämääristä ei puhuta.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Handmaid's Tale ... Huumeet mahdollistav... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

11.08.2019 klo 02.08 5 tykkää tästä

Eihän tuota voida julkaista koskaan, jos ensi-iltaa lykätään aina kun jenkeissä ammuskellaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova