Tuorein sisältö

Timo Tolkki Etelä-Amerikan kiertueelle

13.08.2019 klo 09.47 | Luettu: 658 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Stratovarius-yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut Timo Tolkki suuntaa mittavalle Etelä-Amerikan-kiertueelle elokuun lopulla. Tolkin suosio on maanosassa mittavaa, sillä koko 24 konsertin kiertue on jo loppuunmyyty.

"Vaikka tiesinkin olevani Etelä-Amerikassa kitarasankarin maineessa, en olisi koskaan uskonut näin suureen suosioon. Olin todella hämmästynyt ja tietenkin myös onnellinen, kun keikat myytiin loppuun hetkessä", Tolkki kertoo.

Tolkin kiertue on nimeltään "Timo Tolkki Playing Stratovarius Classics", ja se alkaa 29. elokuuta Kolumbian Bogotasta. Sen jälkeen on luvassa viisi muuta esiintymistä eri puolilla Kolumbiaa sekä konsertteja Brasiliassa, Meksikossa, Guatemalassa, Perussa, Chilessä, Boliviassa ja Ecuadorissa. Kiertue päättyy El Salvadoriin 25. syyskuuta.

Lisäksi Tolkilla on yhteensä kolme esiintymistä Yhdysvalloissa syys-lokakuun vaihteessa Dallasissa, New Yorkissa ja Los Angelesissa.

"Veri on vetänyt minua taas esiintymislavoille, ja halu soittaa hittejäni on suuri. Tämän tyyppinen showajatus on muhinut mielessäni kauan. Nyt saan sen viimein toteuttaa Stratovariuksen ykkösfanialueella Etelä-Amerikassa".

Tolkin ja Stratovariuksen tiet erosivat vuonna 2008.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kehuttu laulaja-laul... Spotify-palvelussa n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


828


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova