Tuorein sisältö

The Boys, osa 7: superseksin parhaat ja pahimmat puolet

14.08.2019 klo 20.20 | Luettu: 1573 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 7
The Self-Preservation Society


En kuvitellut sitä, että näkymätön mies räjäytettiin heppoisin perusteluin, enhän? Antisankarit haiskahtivat tavallistakin synkemmiltä? Nykyään Teräsmies-klooni Homelander on selkeä psykoottinen superroisto. Billy - sukunimi on Butcher, eikä nimi miestä pahenna - vastustaa Homelanderia vaimonsa raiskauksen johdosta ja alkaa vasta nyt räyhätä normaalina "Väkivallan vihollisena".

Persepommin laukaisi Hughie. Salaisuutta käsitellään yhä kuin romanttisessa komediassa, Hughien ja Tähtitytön heilastellessa. Superreidet ovat murskanneet pään ja "Elsa" jäädytti irti peniksen. Myös Tähtitytön voimat sykähtävät orgasmin hetkellä, mutta hän hallitsee itsensä; se olisikin outoa, jos myös Madonnan olisi aina pakko laulaa "Like a Virgin!" ja allekirjoittaneen höpistä "pimpelipom paskaleffan multihuipentuma" ja Teemu Selänteen lyödä kiekkokin pesään.

Hughie tahtoisi lopettaa persepommit, mutta voi, tyttö saa tietää. Se on loogista. Kausi on loppusuoralla. Rakastavaisten riidan sijaan tiimit ovat viimein törmäyskurssilla - oletin. Supersankarit heräävät uhkaan hitaasti ja sooloillen, ja jakso päättyy siihen riitaan (pienin maustein).

Rytmi on oiva ja viihdyn, mutta kun kirjoittaa pitää, nipotan. Toki vieroitusoireista kärsivää Maantiekiitäjää voi harhauttaa, mutta kun hänelle luvataan huumeita, eikö olisi ovelinta pistää hänet pumppaamaan jotain itseensä? Se on Homelander, joka oppii, että Billyn vaimon raiskaus johti Alien-henkiseen supervauvaan. Idea on karu, mutta sopii miettiä, miten karu se olisi, jos Billy oppisi asian katsomalla videon synnytyksestä.

Vesimies-klooni köyrii naista, joka tykkää hänen kylkiensä kiduksista. Tuli taas mieleen ihana D'Vorah.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 6 --- Jakso 8 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ulkomailta asti saav... Snowpiercerin ja Okj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova