Tuorein sisältö

Marvel-uutisia: Black Widow, Black Panther II ja palailevia kevennyksiä

26.08.2019 klo 12.15 | Luettu: 4842 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tässäpä on lisää poimintoja siitä, mitä viikonlopun Disney-messuilla puhuttiin Marvelin tulevaisuudesta.

Elokuvauniversumin 4. vaihe alkaa Black Widow -elokuvalla toukokuussa. Leffa sijoittuu Captain America: Civil Warin jälkeiseen aikaan.

Konseptitaide antaa vihiä sankarin asuvalinnoista ja mm. David Harbourin karvaisesta naamasta. Harbour näyttelee Alexei Shostakovia eli Red Guardiania, joka on sarjakuvissa Black Widow'n ex-mies ja Neuvostoliiton vastine Captain Americalle. Julisteessa esiintyy myös naamioroisto Taskmaster ja vähintään kaksi ylimääräistä "Mustaa leskeä": Rachel Weisz ja Florence Pugh.


Minisarja WandaVision antaa aiempaa enemmän tekemistä Elizabeth Olsenin Scarlet Witchille ja Paul Bettanyn Visionille. Sarja kytkeytyy elokuvaan Doctor Strange and the Multiverse of Madness, jossa Scarlet Witch esiintyy.

Messuilla kerrottiin, että mukana on myös Kat Denningsin näyttelemä Darcy, eli kahden ensimmäisen Thor-leffan koominen kevennys, sekä Randall Parkin näyttelemä Jimmy Woo, joka on Ant-Man and the Waspista tuttu FBI-agentti (ja koominen kevennys).

1. Noita, androidi, politiikan opiskelija ja FBI-agentti menivät baariin. 2. ??? 3. PROFIT. Sarjaa kuvailtiin messuilla Marvel-spektaakkelin ja tilannekomediasarjan risteytykseksi.


Kun 4. vaiheen leffat ja tv-sarjat julkistettiin vuosille 2020 ja 2021, Black Panther II loisti poissaolollaan. Messuilla kerrottiin, että leffa valmistuu toukokuussa 2022. Ryan Coogler jatkaa ohjaajana ja kirjoittajana. Hän on luonnostellut tarinan ja hän lupailee jotakin erikoista menemättä yksityiskohtiin.

Marvel on puhunut "vaiheiden" ohella uudesta viisivuotissuunnitelmasta, joka ilmeisesti jakaantuu kahteen vaiheeseen. Vihjeiden perusteella Avengers-tason tapahtuma huipentaa viidennen vaiheen.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bond-tytöstä Marilyn... Yksi Ruotsin menesty... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova