Tuorein sisältö

Foxin viimeinen X-Men on nähty, sillä kauhu-X-Men katkoo kytkökset

04.09.2019 klo 18.15 | Luettu: 3526 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

20th Century Foxin X-Men-sarja päättyi siihen, kun Disney osti Foxin. Studiopomot ja maksavat asiakkaat ovat asiasta harvinaisen yksimielisiä: filmattu X-Men: Dark Phoenix näki päivänvalon, mutta tienasi vähemmän kuin mikään muu osa.

Myös kauhu-X-Men eli The New Mutants on filmattu ja vieläpä useampaan kertaan. Kuvaukset alkoivat vuonna 2017 ja visiota on korjattu toistuvasti.

Tuoreimman sisäpiiritiedon mukaan New Mutants on katkonut kaikki siteet Foxin X-Men-saagaan. Nimensä mukaisesti elokuva kertoo uusista hahmoista, mutta viittauksetkin on karsittu. Väitetysti tämä on tehty Dark Phoenixin floppaamisesta johtuen ja siksi, että New Mutants saatetaan liittää Marvelin elokuvauniversumiin myöhemmin.

Viimeisestä X-Menistä saattaa siis tulla ensimmäinen uusi X-Men, olipa se todennäköistä tai ei. New Mutants kertoo laitoksesta, joka tekee kokeita nuorilla mutanteilla. Ensi-ilta on tämänhetkisen tiedon mukaan 4. huhtikuuta 2020, eli kaksi vuotta myöhemmin kuin oli alunperin tarkoitus.

Lähde: FandomWire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< HBO:n Watchmen-sarja... Will Smith ja Martin... >

Keskustelut (1 viestiä)

jionbhuk

05.09.2019 klo 18.47

he he siteet oli monen paskaleffan ainoa plussa. taa heitti nyt senkin menemaan tulee varmaan uuden f4 kaltanen paskafloppi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova