Tuorein sisältö

Beforeigners 1-5: viikinkien Fight Club, koska miksi ei

11.09.2019 klo 23.30 | Luettu: 1837 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1: Jakso 5


Sitä mielellään keskustelisi asioista listaamisen sijaan, mutta minkäs teet. Alussa viikinkikytän ja hänen menneisyydestään tietoisen kollegan riita johtaa haaveriin. Pian viikinkikyttää epäillään huumeiden käytöstä, vaikka hän on syytön. Lopuksi häneltä viedään hius ehkäpä siksi, että hänet aiotaan lavastaa johonkin pahempaan. Sitä luulisi, että jaksolla on teema, kun ensimmäistä aikamatkakyttää näin koetellaan, mutta tapaukset eivät liity toisiinsa. (Tai olen tyhmä.)

Terävin yhteenliittymä kulkee näin. Puunaamakytän luona käy Odinista intoileva hihhuli. Myöhemmin hihhuli ilmoittaa olevansa jo nähty hahmo, mikä ei automaattisesti tarkoita mitään. Hihhuli tietää, mitä ovat numerot, joista aikatempaukseen sotkeutunut tyttö hourii puolivälissä: koordinaatteja. Ennen lähtöä hihhuli toistaa olevansa Odinin asialla, puunaamakytän möllöttäessä. Nyt ilmeisesti on paikka, johon mennä. En tajunnut, mitä elämäni laatua kohentavaa merkitystä tällä tapahtumasarjalla oli tarkoitus olla, mutta toisiinsa kohtaukset liittyivät.

Sarjalla on ongelmia liike-energian kanssa, mutta se on perusnormaali kellaritappelu, johon yli-ikäinen pizzapoikaviikinki päätyy rahapulassa potkut saatuaan. Viikinkikyttä on hänen ystävänsä ja hurraamassa. Pizzaviikinki voittaa. Hän on yhä kova. En tiedä, miksi hän on sarjassa, mutta varmasti hänellä ja syöpää vastaan taistelevalla sivuviikingillä on yhteinen projekti sitten joskus.

Tämä on kauden toiseksi viimeinen jakso, mutta kaikki vaikuttaa olevan alkutekijöissään. Pääroisto nähdään? Hän on suomalaisen tukkijätkäkomedian taustaobjekti, joka tekstityksestä päätellen käyttää isoja sanoja. Meh.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 1-4 --- Jakso 1-6 >

Katsottu: HBO Nordic

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen Netflixin hin... Breaking Badin Jesse... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova