Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 2-2: mökillä turpiin, duunissa turpiin, totta helvetissä turpiin

19.01.2023 klo 23.00 | Luettu: 793 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 2:
Towers of Faith


Sankariakka saapuu pitäjään, jossa häntä arvostetaan, mutta päätyy mätkimään näytösluonteisesti. Sankariukko saapuu toiseen pitäjään, jossa häntä arvostetaan, mutta päätyy mätkimään näytösluonteisesti. Kun puheeksi tulee mm. armeijan lainaaminen, jotta yhdelle kruunulle saadaan oikeutettu omistaja, katsojalla on tilaisuuksia veikata seuraava repliikki ja ihmetellä, kun se meni 90-100% oikein.

Nyt toiseksikin karismaattisin partapomo lomailee. Pronssilla oleva sika kouluttaa Norjaa hallitsevaa puudelia kuten viimeksi pyydettiin, vahvistaen heikkoa asemaansa. Vaikkei tässäkään ole mitään erikoista, tämän koen vetoavaksi jo siksi, ettei partapomoilla ole selkeää juonihaarniskaa tai moraalisia velvollisuuksia. Suunta on avoin. Sankarit taas vetävät vaikka huumeita, jos muu ei perustele raiteilla pysymistä.

Mainostettu suunta on Välimeri. Sankariukot saavat duunia kauppiaan turvamiehinä voitettuaan puolivälissä kohtalaisen pätevän Mortal Kombat -matsin, joten pian nähdään tuoretta tuotantosuunnittelua. Kaikki on siedettävää. "Siedettävyyden huippu" on murhayrityksen selvittely Lontoossa, sillä en kuvailisi yhtäkään nykyistä lontoolaista hyväksi, pahaksi tai tarpeelliseksi: he vain ovat.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scream viiltää erila... SaariHelvetti julkis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova