Tuorein sisältö

Toinenkin Game of Thrones -esiosa etenee: aiheena ovat Targaryenit

13.09.2019 klo 13.52 | Luettu: 1633 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Näiden uutisten sanamuodot voivat olla huvittavia, mutta tämä on tilanne: HBO on lähellä Game of Thronesin toisen esiosan pilottijakson tilaamista. Mikäli toinen esiosa tehdään (ja se vaikuttaa todennäköiseltä), sarja kertoo Targaryenin suvusta.

Ensimmäisen eli "Pitkästä yöstä" kertovan esiosasarjan pilottijakso on kuvattu. Teknisesti ottaen täyspitkä ensimmäinen kausi ei ole saanut vihreää valoa, mutta olisi kummallista, jos projekti kuihtuisi. Sarjoihin on laitettu vuosien verran työtä ennen lopullisia päätöksiä.

Targaryen-sarjaa kehittelee Colony-sarjan luoja Ryan Condal yhteistyössä aiheen isän George R.R. Martinin kanssa. Ensimmäinen esiosa menee vuosituhansien päähän menneisyyteen, eikä käsittele Targaryeneja eikä lohikäärmeitä. Toinen esiosa menee vain 300 vuotta menneisyyteen kertoakseen, kuinka lohikäärmeitä hallitsevan Targaryen-suvun alamäki alkaa.

Martinin "fiktiivinen historiankirja" Fire & Blood käsittelee samaa aikaa. Game of Thrones -veteraani Bryan Cogman kehitteli esiosaa samasta ajasta ennen lähtöään, mutta Condalin näkemys ei rakennu sen version päälle.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Voice of Finland ja ... Sony onnistui sotkeu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova