Tuorein sisältö

Vain elämää -ohjelmassa VilleGalle purkaa uupumistaan: 'heitin mikin lattialle ja lähdin vain hotellihuoneeseen'' (varo juonipaljastuksia)

16.09.2019 klo 15.22 | Luettu: 891 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

HUOM! Sisältää ennakkotietoa tulevasta.

Vain elämää -ohjelmassa vietetään seuraavaksi VilleGallen päivää.

Artistit pohtivat ruokapöydässä jaksamisesta. Musiikki on antanut räppärille paljon, mutta armoton työtahti on myös uuvuttanut. Artisti kertoo, että uupumus pakotti megasuositun JVG:n viime vuonna tauolle.

"Tämä 10 vuotta on väsyttänyt ja on ollut sellaisia hetkiä, että jaksaako. Viime keväänä oltiin pitkällä Lappi-kiertueella ja Rukalla oli viimeinen keikka. Pari biisiä ennen loppua heitin mikin lattialle ja lähdin vain hotellihuoneeseen. Se oli itselle tosi vaikea myöntää, että nyt täytyy pitää tauko tai tässä tapahtuu jotain vakavampaa".


Tauko on avannut aivan uusia ovia ja ajatuksia:

"Nyt kun me ollaan pidetty se tauko, ollaan tajuttu Jaren kanssa, että se on paras asia, mitä meille on tapahtunut. Päästiin kerrankin luomaan albumia ilman rundaamista. Sekin on vähän rauhoittanut, ettei ole hirveä vire koko ajan".


"Tässä on mennyt tosi kovaa välillä. Lähimmäisetkin ovat olleet tosi huolissaan. Olen käynyt monta vuotta nyt istumassa terapeutin kanssa ja me ollaan pikkuhiljaa alettu parantaa sitä mun asiaa
".


Vain elämää perjantaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa.(Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Myös ruotsalaiset in... Katso uusi Jurassic ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova