Tuorein sisältö

Solsidanin kuudennella kaudella pakkaa sekoittaa uusi pariskunta Eazy

17.09.2019 klo 11.41 | Luettu: 511 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruotsalainen komediaklassikko Solsidan - Onnea onkimassa jatkuu uusin jaksoin 6.10. alkaen C Moressa. Tuttujen naapurusten seuraksi liittyy uudella kaudella uusi pariskunta.

Edellisen kerran Alexin (Felix Herngren), Annan (Mia Skäringer), Felixin (Johan Rhenborg) ja Mickanin (Josephine Bornebusch) tarinoita seurattiin Solsidan-elokuvassa. Ohjelman edellinen tuotantokausi ilmestyi vuonna 2015.

Uudella kaudella Alex ja Anna ovat jälleen yhdessä, ja Annan näyttelijänura saa uutta nostetta, kun hän saa pääroolin pukudraamassa. Fredde ottaa sapattivapaata keskittyäkseen – Mickanin harmiksi – harrastuksiinsa. Ove ja Anette (Henrik Dorsin, Malin Cederbladh) puolestaan päättävät vuokrata talonsa uudella, innovatiivisella tavalla.

Tutun kuusikon seuraksi uudella kaudella liittyy pariskunta Eric ja Suzy.

Eric ja Suzy - yhteisnimeltään Eazy - on paperilla täydellinen ystäväpariskunta Freddelle ja Mickanille. He ovat fiksuja, tyylikkäitä ja sosiaalisia. Mutta Suzylla ja Mickanilla on yhteinen menneisyys: Suzy kiusasi Mickania koulussa. Nyt Mickan joutuu olemaan Suzyn kanssa jatkuvasti tekemisissä ja katsomaan, kuinka hän luovii osaksi Mickanin tuttavapiiriä.

Ericin roolissa nähdään koomikko Peter Apelgren (mm. Rouvat ryöstäjinä (Enkelstöten), Lycka till), ja Suzya näyttelee Katia Winter (mm. Sleepy Hollow, Dexter).

Kuudes kausi koostuu kymmenestä jaksosta. Solsidanin uudet jaksot on kuvattu viime keväänä. Sarjasta on tilattu yhteensä kolme uutta tuotantokautta.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vain elämää -ohjelma... MTV:n syyskauden ens... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova