Tuorein sisältö

Kiefer Sutherland jahtaa Takaa-ajettua puhelimessasi

18.09.2019 klo 18.00 | Luettu: 804 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Takaa-ajettu (The Fugitive) on alunperin 60-luvun tv-sarja. Tohtori Richard Kimbleä syytetään vaimonsa murhasta, joten hän yrittää löytää todellisen syyllisen, eli yksikätisen miehen. Harrison Fordin tähdittämä elokuvaversio valmistui 26 vuotta tv-sarjan päättymisen jälkeen. Elokuva on juuri täyttänyt 26 vuotta, ja kuinka ollakaan, suunnitteilla on uusi sarja.

Narcos-tähti Boyd Holbrook näyttelee uutta hahmoa Mike Ferroa, joka matkustaa metrolla Los Angelesissa, kun pommimies iskee. Puutteelliset todisteet viittaavat Miken syyllisyyteen, joten moderni uutiskulttuuri menee asioiden edelle ja koko panikoiva suurkaupunki uskoo Miken olevan vastuussa. Mike yrittää löytää todellisen syyllisen ja suojella perhettään. Perässä hiihtää Kiefer Sutherlandin näyttelemä poliisietsivä.

Sarjaa ehtii katsoa samalla, kun pakenet poliiseja itse tai olet muunlaisella matkalla. Sarjan koti on nimittäin Quibi, joka esittää ison budjetin sarjoja, joiden yksittäiset jaksot kestävät korkeintaan 10 minuuttia. Quibia on lupa katsoa kännykästä. Monien Hollywood-studioiden tukema palvelu aloittaa ensi keväänä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Huutokaupan metsästä... Beforeigners 1-6: ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova